MERSİN SEMALARI AY YILDIZA BOYANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir hafta boyunca süren etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladı. Kentin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle Mersinliler, bayramın ruhunu büyük bir gururla yaşadı.

Gençlik Haftası Boyunca Dopdolu Etkinlikler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi. Fenerbahçe Meydanı’nda gerçekleşen su sporları gösterileri, yelken ve kürek sporcularının Atatürk ve ay yıldızlı bayrakları dalgalandırdığı anlar izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (6)

Göklerde ve Denizde Bayram Coşkusu

Gelincik Tepesi’nde düzenlenen yamaç paraşütü etkinliğinde, Mersin semalarında al bayraklar dalgalandırıldı. Marina'da yer alan Fenerbahçe Meydanı’nda su sporları gösterileri gerçekleştirilirken, Mersin Yelken Yat ve Su Sporları, Mersin Sup, Mersin Rota Yelken ve Su Sporları, SuperSup Mersin Spor ve Mersin Kürek Akademisi Kulüpleri iş birliğinde sahilde su sporları gösterisi düzenlendi. Sporcular, denizin maviliklerinde bayrakları dalgalandırarak görsel bir şölen sundular.

Futbol Şenliği ile Çocuklara Bayram Hediyesi

Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlenen futbol şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Galatasaray, Inter Spor Akademi, Başarı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) takımları arasında tatlı rekabetin yaşandığı turnuvada, MSK birinci oldu. Turnuva sonunda tüm katılımcılara madalya verildi.

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (10) 1

Gençlerin Dolu Dolu Eğlenmesi Sağlandı

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Gençlik Haftası boyunca dolu dolu bir program hazırladıklarını belirterek, “19 Mayıs’ı gençlerimiz büyük bir coşkuyla kutladı. Onların eğlenmesi ve bayramın ruhunu yaşaması için birçok etkinlik düzenledik” dedi.

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (5)

Katılımcılardan Etkinliklere Tam Not

Etkinliklere katılan sporcular ve vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonlardan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Su sporları gösterisinde yer alan Betül Bayraktar, “Belediyemiz özel günleri atlamıyor. 19 Mayıs’ı su sporlarıyla taçlandırdık” dedi. Yamaç paraşütü yapan Rana Açıkgöz ise, “İlk kez yaptım ve çok heyecanlandım. Muhteşem bir deneyimdi” şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nı coşkulu etkinliklerle kutlayarak, Atatürk’e ve gençliğe olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Bu unutulmaz etkinlikler, Mersinlilerin bayram coşkusunu en üst seviyede yaşamasını sağladı.

ZEUS ARTIK DAHA GÜÇLÜ ZEUS ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (8)

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (10)

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (4)

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (3)

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (2)

Büyükşehi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (1)

Büyükşethi̇r, 19 Mayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (8)

Büyükşehi̇r, 19 Mtayis Gençli̇k Bayrami Ruhunu Kenti̇n Dört Bi̇r Yanina Taşidi (4)

Editör: Haber Merkezi