Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, kariyerinin 30’uncu yılını özel bir albümle kutlamaya hazırlanıyor. Tilbe’nin müzikseverlere büyük bir sürprizi olan "Ben Bir Şarkıyım" albümü, haziran ayında müzik marketlerdeki yerini alacak. Albümde, sanatçının daha önce başka sanatçılara verdiği ve onların hayatına dokunan şarkıları, bu kez Yıldız Tilbe’nin kendisinden dinleyeceğiz.

Sahneye Geri Dönüyor

Tilbe, bugüne kadar aşk acısı çekenlerin, yalnızların ve umut arayanların sesi oldu. 30 yıllık kariyerinde, yazdığı ve bestelediği birçok şarkıyla müzik listelerinde zirveye tırmandı. Yeni projesiyle de hayranlarını sevindirmeyi hedefliyor. Menajeri Özgür Aras’ın öncülüğünde tasarlanan bu projede, sanatçının kalbinden kopup başka sanatçılara ulaşan şarkılar yeniden kendi sesinde hayat bulacak.

Demet Akalın, yeni şarkısı ‘Aferim Bana’ ile Ortadoğu’nun en büyük dijital müzik marketi Anghami’ye kapak oldu. Demet Akalın, yeni şarkısı ‘Aferim Bana’ ile Ortadoğu’nun en büyük dijital müzik marketi Anghami’ye kapak oldu.

Stüdyoya Girdi

Proje için vakit kaybetmeden stüdyoya giren Tilbe, şimdiye kadar kendisinden duyulmayan şarkılardan oluşan bir repertuvar hazırladı. Albüm, Özdemir Müzik etiketiyle kısa aralıklarla piyasaya çıkacak ve ilk 3 şarkı haziran ayında dinleyicilerle buluşacak.

Büyük Konser Hazırlığı

Yıldız Tilbe, 9 Haziran 2024 Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda dev bir konser verecek. Bu konserde, "Ben Bir Şarkıyım" albümünün yayınlanan ilk 3 şarkısını ilk kez canlı olarak seslendirecek. Hayranları, Tilbe’nin unutulmaz performansını ve yeni şarkılarını dinlemek için sabırsızlanıyor.

Yıldız Tilbe, müzikseverlere unutulmaz bir yaz yaşatmaya hazırlanıyor. "Ben Bir Şarkıyım" albümü, Tilbe’nin büyüleyici sesi ve yorumuyla, müzikseverlerin kulaklarının pasını silecek.

Editör: Haber Merkezi