Günümüzde insanın adım attığında yanında taşıdığı her şey ihtiyaçtan ziyade bir imaj sayılmaktadır. Lüks görünümün normalleştiği, her bireyin kendisine özel bir tarzı olduğu ve orjinal parçaların anlam kazandığı markalarda, gerçek deri ürünler bulmak epey zorlaştı. Özellikle pandemi döneminden sonra gelişen ve değişen online alışverişte küçük büyük her marka kendisine bir mağaza açarak bireylere ulaşmaya çalıştı. Hal böyle olunca ürünlerin orjinalliği konusunda güvensizlik yaşanmaya başlandı. Gerçek deri ürünleri satan bloomsbury.com.tr’den Gizem Yalçın Akan, son yılların yükselen trendi çanta aksesuarlarının yükselişini anlattı:

1. Orjinal İmaj Yaratmak

 

Bir kadın çantasında genelde neler bulunur? sorusu sorulsa yüksek ihtimalle birçok farklı düşünceler ortaya çıkacaktır. Bu cevaplar arasında değişmeyecek tek ürün ise cüzdan ve kartlık olmaktadır. Birçok kadın kartlık kullanmaya yeni yeni başlasa da cüzdan kullanımı oldukça yaygın ve popülerdir. Cüzdan tasarımı, rengi, boyutu ve formu bir kadın için oldukça önem arz eden detaylarıdır. Pazarı sallayan sentetik cüzdanlar, tasarım noktasında bas - geç ürünler çıkarsalar da kalite noktasında olabildiğince düşüş yaşamaktadır. Kadın çantasının içinde bulunan her parça özel ve değerli olmalıdır. Bu nedenle özenle seçilen ve el ile üretilen kadın deri cüzdan, dayanıklılığı ile fark yaratırken tasarımı ve göz doldurucu güzelliği ile kendisini yıldız ürün yapacaktır.

2. Farklılık Her Zaman İyidir!

 

Cüzdan ya da kartlık kullanımı günlük hayatın olmazsa olmaz denilen parçalarındandır. Kullanıcı bireyin ihtiyaç halinde her daim yanında olması gerekir. Kimliğin, paraların, kartların ve özel bilgilerin bulunduğu cüzdanlar artık daha minimalleşmeye gitmekte ve çanta niyetine kullanılmaktadır. Durum böyle olunca deri kartlık trendi yükselmeye başlamıştır. Kartlıklar her an ulaşılması kolay, şık ve tasarım gücü yüksek ürünlerdir. Pek çok renge sahip olan deri kartlıklar yumuşak dokuları ile her bireyin ilgisini çekecektir.

3. Takım İşi İyidir

 

Son zamanların yükselen moda trendi karıştır, çoğalt mantığı ile ilerlese de takım yapmak her zaman asil ve zarif imaj çizmektedir. Bu nedenle deri çanta, deri cüzdan ve deri kartlık bir takım olduğunda renk ve tasarım noktasında güç yaratan etkiye bürünür. Farklı yerlerde ve zamanlarda kullanıma uygun olan parçalar, gündelik hayatta da gece hayatında da kurtarıcı olmaktadır.

Özenle üretilen deri ürünleri kalite ışığı yakmaktadır. Yumuşak dokusu ve kendisine özel kokusu kalıcı tamamen kalıcıdır. Deri ürünlerinin özel bakımları vardır. Aynı cilt gibi narin bir temizleme rutini ve nemlendirme işlemi ile deri ürünlerin bakımı yapılarak kullanım ömrü uzatılırken, ilk günkü parlaklığını koruyucu gücünü kaybetmeyecektir.

Editör: Haber Merkezi