NASHVILLE, Tenn. (AP) - Başkan Donald Trump ve Demokrat rakibi Joe Biden, izleyen görevlinin giderek daha tartışmalı bir yörüngeyi değiştirmesi için son yüksek profilli fırsatlardan biri olan 22 Ekim Perşembe bugün son münazarasında mücadele edecekler.

Beyaz Saray'ı kaybetmekten endişelenen bazı danışmanlar, Trump'ı ilk tartışmadaki agresif tavrını, Biden'ı daha net bir şekilde ön plana çıkaran daha düşük anahtar bir stil için değiştirmeye çağırıyor. Ancak başkanın dinleyip dinlemeyeceği belli değil.

Son bir şans.

Tartışma hazırlığı lehine kampanya yolundan adım atan Biden, Trump'ın son derece kişiselleşmesini bekliyor. Eski başkan yardımcısı ve yakın çevresi , başkanın yaklaşımını esas olarak koronavirüsten, ekonomik serpintilerinden ve diğer krizlerden uzaklaştırma çabası olarak görüyor.

Seçim Günü'ne iki haftadan kısa bir süre kala Biden, ulusal anketlerin çoğuna liderlik ediyor. 42 milyondan fazla kişi oy pusulalarını şimdiden kullandı. NBC'den Kristen Welker tarafından yönetilen tartışma, her ikisinin on milyonlarca seçmenden oluşan bir televizyon izleyicisine davalarını sunmaları için son bir şans.

Editör: TE Bilisim