Zeydan Karalar; 4 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün temelini atıyoruz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar 4 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün temelini 13 Ocak Cuma günü, saat: 14.00’de, Levent Mah. Sümbül Cad. Şehit Muhammed Mursi Camii karşısında atacak.

Karalar açılışla ilgili; “Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler ve Levent Mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temel atma törenine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ımız için güç birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

FmR7N2cWIAI6f-V

Karalar; "Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ile birlikte Barış ve Aydınlar Mahallesi’nde yapacağımız semt pazarı projesi için bölgede incelemelerde bulunduk."

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; “Adana'mızın her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İncirlik'te vatandaşlarla bir araya gelen Karalar, Merkezde ve Yeşil Kent Sitesi yolunda devam eden yol çalışmalarını denetledi.

FmHTD_VXgAMuZXY

Ayrıca Karalar; Levent Mahallesi ile 19 Mayıs Mahallesi'ni birbirine bağlayan köprüde incelemeler yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar sözlerini şu şekilde tamamladı; “Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı baştan aşağı yeniledik. Uzun yıllardır el atılmayan bulvarda yaklaşık 100 milyon TL yatırımla asfalt, kaldırım, bisiklet yolu, üst geçit, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını içeren hizmetlerimizin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi