Karalar Haberleri

Karalar haberleri ve güncel Karalar gelişmeleri, Karalar ile ilgili tüm video, Karalar fotoğrafları ve Karalar haberleri Habere Güven sitemizde


Siyaset

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karaisalı’da halkla buluştu, esnaf ziyaretlerinde bulundu, muhtarlarla bir araya geldi.

Kent

Zeydan Karalar, 5 ilçede arıtma sorununun çözüldüğünü hatırlatarak, 31 Mart’tan sonra Yumurtalık Arıtma Tesisi’nin temelini de atacaklarını duyurdu.

Kent

Zeydan Karalar: Biz bütün zorluklara rağmen çok önemli işler yaptık. Bizim bu denli başarılı olabileceğimizi hiç tahmin etmiyorlardı.

Yerel Haberler
Siyaset

İmamoğlu tarihi günlerinden birini yaşadı, ilçede görülmemiş kalabalık Zeydan Karalar’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Yerel Haberler
Siyaset
Gündem

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Adaylığı CHP PM Tarafından Açıklanmasının Ardından Karalar Bugün Adanalılarla Buluşuyor.

Gündem

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yeniden aday olarak Parti Meclisi'nden onay aldı.

Yerel Haberler
Yerel Haberler
Yerel Haberler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2023’ün son mesai günlerinde Büyükşehir personeliyle bir araya gelip yeni yıl mesajı verdi.

Kent

Başkan Karalar Aladağ’da 20 köy ve mahalleyi ziyaret eden, arıtma, öğrenci misafirhanesi, çok amaçlı salon ve köprülerin açılışını gerçekleştirdi.

Gündem

Zeydan Karalar; Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile görüştük. Yanımızda olduğunu, gerekirse Adana'ya gelebileceğini söyledi.

Yerel Haberler
Kent

Başkan Zeydan Karalar, köprünün yapıldığı yerde trafik sorunu bulunduğunun belirlendiğini ve gerekenin yapıldığını ifade etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu