• DOLAR 32,29 %0.07
  • EURO 34,95 %-0.15
  • ALTIN 2.447,71 %0.06
  • BİST100 10.173 %0.00
  • BITCOIN 61.450 %-1.78
  • ETHERIUM 2.888 %-1.7
10°

Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Habere Güven sitemizde


Günün İçinden

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Günün İçinden
Son Dakika

Adana’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen anne, baba ve ikiz çocuklardan biri hayatını kaybetti.

Gündem
Gündem

Türkiye İşçi Partisi Adana İl Örgütü Atatürk Parkında Basın Açıklaması Gerçekleştirdi. Ardından Oturma Eylemi Yaparak Açlık Grevi Başlattı.

Son Dakika
Emek
Kadın

"Düzenlenen oturumlarda, genç kadınlar bir araya gelerek, kendi şehirlerimizde karşılaştığımız sorunları ve çözüm önerilerini tartıştık."

Siyaset

Yeniden Refah Partisi Adana'da; Sarıçam, Kozan, Yumurtalık, Aladağ, İmamoğlu ve Saimbeyli ilçelerinde ki adaylarını netleştirdi.

İnsan Hakları

İHD Adana Şube Başkanı Av. Yakup Ataş; İnsan hakları mücadelesi uzun soluklu bir mücadeledir. Ve bu mücadele birlikte yürütüldüğünde başarıya...

Gündem

Rüşvet alındığı ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlardan beşi bugün tutuklandılar.

Siyaset
Siyaset

“Yerel Demokrasi, Demokratik Uzlaşı, Özgür Siyaset, Evrensel İnsan Hakları Ve Kadın Özgürlükçü Politikaları Esas Alan Herkesle Müzakere Etmeye Hazırız”

Gündem
İnsan Hakları

İnsan Hakları Derneği Adana Şubesi; İnsan hakları savunucuları olarak 19 Aralık Katliamının sorumlularının peşini bırakmayacağız.

Gündem

Operasyon sonrası Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu operasyonun bir algı yaratmak üzere yapıldığını ifade etmişti.

Reklam Bloğu