• DOLAR 32,39 %-0.16
  • EURO 34,79 %0.12
  • ALTIN 2.435,84 %-0.12
  • BİST100 9.984 %0.69
  • BITCOIN 62.600 %-2.57
  • ETHERIUM 3.180 %-3.55
15°

Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Habere Güven sitemizde


Son Dakika
Siyaset

Adana'da belediye meclis üyeliği için yapılan önseçim sonuçlarına göre ilk sıralarda yer alan isimler netleşti.

Çevre

Adanalılar çöp konusunun merkezi olmak istemiyor. Çöpten para kazananların yeni planlarını, işbirliklerini duymak istemiyoruz. Çöpten çektiğimiz yeter.

Spor

Adana Kurtuluş Kupası Geleneksel Okçuluk yarışması Adana Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi

Çevre

"Şehrimiz Adana, iklim krizinin ve felaketlere yol açan sonuçlarının en şiddetli ve en sık yaşandığı bilinen Akdeniz bölgesinde bulunmaktadır."

Siyaset

Türkiye İşçi Partisi Adana İl örgütü, "53. Yıl önce bugün 27 Ocak 1971 de TİP Amasya İl Başkanı Şerafettin ATALAY...

Siyaset

CHP, bugüne kadar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da dahil olmak üzere Adana'da 12 belediye başkan adayını netleştirebildi.

Gündem

Adana Emniyet Müdürü olan Arıkan, 10 Ekim Ankara Gar katliamında Ankara Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Siyaset

Adana'da CHP ilçe belediye başkan adaylarının isim listesi Adanalılar tarafından merak edilirken bugün bazı ilçelerin adayları da netleşti.

Siyaset
Emek

EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak; "Nükleer masallara değil, dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip eden gerçekçi çözümlere ihtiyacımız var."

Eğitim

Okullar bilim yuvalarıdır. Geleceğimizi asla gerici cemaatlere ve tarikatlara teslim etmeyeceğiz. ÇEDES projesi şu anda 81 ilde uygulanmaktadır.

Emek

Seyhan Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında imzalanan Toplu iş sözleşmesi 01/01/2024 tarihinden yürürlüğe girdi ve 31/03/2024 tarihinde sona erecek.

Siyaset

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Adana İl Örgütü Yeni Yönetimi Seçildi. İl Eş Başkanları Helin Kaya ve Seyfettin Aydemir oldular.

Yerel Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi var oldukça, Adanalılar var oldukça Atatürk de var olacaktır, Cumhuriyet de var olacaktır, Türkiye Cumhuriyeti de var...

Hukuk

Adana Barosu olarak devlet krizi haline getirilen bu sorun karşısında Anayasa’yı, hukuku ve hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceğiz.

Reklam Bloğu