Adana Final Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Adana Final Okulları Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrenciler okul kampüsünde düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Adana Final Okulları Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrenciler için okul kampüsünde mezuniyet töreni düzenlendi. Törenlere;  Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan, Koordinatör F. Oğuzhan Ertem ve okul yöneticilerinin yanı sıra,  Adana’daki diğer Final Okulları ve kursların yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

F13

Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan konuşmasında, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamları için önemli tavsiyelerde bulundu. Eğitim sevdasıyla çıktıkları yolda, geleceğimizin teminatı olan nesilleri yetiştirmek için üzerlerine düşenin fazlasını yaptıklarını ifade eden Orhan, “Biz Adana Final Okulları olarak hem akademik olarak hem de değerlerine sahip bireyler yetiştiririz. Başarıyı önemsiyoruz ama ondan da daha çok önemsediğimiz bir şey var; o da vatana, millete hayırlı, Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek. Sizlerden ayrılacağımız için üzgünüz, burada çok iyi arkadaşlıklar edindiniz.           En kıymetli arkadaşlıklar lise arkadaşlıklarıdır. Yarın, üniversiteye yerleştiğinizde sizleri kendi gruplarına çekmek isteyenler olacaktır. Beyninizi asla başkalarına kiraya vermeyin. Biz buradan herkesi doktor, mühendis olarak mezun edemeyiz belki ama iddia ediyorum ki biz buradan mezun ettiğimiz herkesi, dürüst ve saygılı birer birey olarak mezun ederiz” diyerek, öğrenciler için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına ve Final Ailesi’ne güvenerek çocuklarını teslim eden velilere de teşekkür etti.

F11

Tören Türk Bayrağı ve Final Okulları flamalarının devir teslimi, Final Andı’nın okunması ve mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam etti. Heyecanlı anlara sahne olan mezuniyet törenlerinde, gelenek olduğu üzere Adana Final Fen ve Anadolu Lisesi’nden 6 birinci ve Ortaokul’dan 9 birinci mezuniyet kütüğüne plakalarını çaktı. Dereceye giren diğer öğrencilere plaketlerinin verilmesinin ardından, kepler havaya atılarak mezuniyet coşkusu yaşandı. Hep birlikte yenen mezuniyet pilavının ardından tören sona erdi.

F10

F13

F10

F11

F8

F9

F7

F5

Çukurova Üniversitesi “Çukurova Araştırma ve İş birliği Çalıştayı"na Ev Sahipliği Yaptı Çukurova Üniversitesi “Çukurova Araştırma ve İş birliği Çalıştayı"na Ev Sahipliği Yaptı

F6

F3

F4

F2

Editör: Haber Merkezi