Adana’nın Şakirpaşa Mahallesi, iddialı bir muhtar adayıyla tanışmaya hazırlanıyor. Aysel Emek, doğma büyüme Şakirpaşalı, 30 yaşında, evli ve üç çocuk annesi olarak mahallesine daha fazla hizmet sunabilmek için yola çıkıyor.

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI

Aysel Emek, özellikle özel gereksinimli bireylerin ve kadınların ihtiyaçlarını gözeterek mahallesine bir dizi önemli hizmet sunmayı hedefliyor. 

İkinci hizmet merkezi ise Kadın ve Çocuk Hakları Derneği temsilcilik binası. Aysel Emek, dernek aracılığıyla kadınlara ve çocuklara yönelik hukuki danışmanlık, aile danışmanlığı ve psikologlar eşliğinde seminerler düzenleyerek mahalle halkına önemli destekler sunuyor. Bu kapsamda lösemi gibi önemli konularda seminerler düzenleyerek toplum bilincini artırıyor.

Aysel Emek, bağışçılarla vatandaş arasında bir köprü olma misyonunu da sürdürerek, mahalle halkının ihtiyaçlarına duyarlı bir lider olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.Şakirpaşa Mahallesi, “Muhtarlık Tam da Kadın İşidir” sloganıyla adını duyuran Aysel Emek ile güçleniyor. Mahalle sakinleri, Aysel Emek’in liderliğinde mahallelerine daha fazla hizmetin kapılarını aralayacaklarına inanıyor.

AYSEL EMEK KİMDİR?

Aysel Emek, 1993 yılında Adana’nın Seyhan İlçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi’nde doğdu. Evli ve 3 çocuk annesi olan Aysel Emek, Halk Eğitim Çocuk Gelişimi Bölümü Kurs Öğretmenidir.

AYSEL EMEK’İN DENEYİM VE AKTİVİTELERİ

Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Şakirpaşa Temsilcisi

Hukuki Danışmanlık, Aile Danışmanlığı ve Psikologlar aracılığıyla Kadın ve Çocuklara Destek Seminerleri Organizatörü

Aktif olarak çalışan İkinci Hizmet Merkezi: Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Temsilcilik Binası

Editör: Süleyman Devrim Boğa