Adana'da Türkiye İşçi Partisinin Halk Buluşmasına Halkın İlgisi Çok Yoğun Oldu.

Sera 1

Sera ara resim

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil’in “Adana Halk Buluşması” Çerçevesinde Katıldığı Toplantıya Adanalıların İlgisi Oldukça Fazla Oldu.

Sera Kadıgil 1

Adana’da ki hemen hemen tüm emek ve demokrasi güçlerinin, bazı siyasi partilerin, sendikaların, derneklerin temsilcilerinin de katıldığı toplantıda coşku ve heyecan hissedilir düzeydeydi.

Ara resim

Son dönemlerde salonlara ve alanlara yansımayan bu görüntüler hem toplantıyı düzenleyenler hem de Sera Kadıgili’i dinlenmek için gelenler üzerinde çok fazla olumlu etki yarattı.

IMG_9824

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunu dolduran bine yakın kişi Sera Kadıgil’in salona girmesi ile alkış tufanı oluşturdu.

Salonun tüm koltuklarının yanı sıra ek sandalyeler ve yerlere oturanlar da dahil olmak üzere sıcak bir atmosferin oluştuğu toplantıda Sera Kadıgil’de fazlasıyla heyecanlıydı.

TİP’i anlatan videoların bölüm bölüm izletilmesinin ardından TİP Adana İl Başkanı Av. Bülent Büyükdağ halka hitaben konuşmasını gerçekleştirdi.

Sunucuların şiirlerle zenginleştirdiği programda İl Başkanının ardından bir belediye işçisi ve bir atanamayıp özel sektörde çalışan bir öğretmen çalışma koşullarını anlattılar.

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ise tüm bu konuşmaların ardından sahneye çıktı.

Kadıgil konuşmasının başında Adana ile olan gönül bağını özetledi.

Birçok farklı konulara değinen Sera Kadıgil özellikle kadın, emek mücadelesi, Kürt sorunu, Alevilerin eşitlik talebi, gençlik, işsizlik gibi birçok alana dair değerlendirmelerde bulundu.

NE YAPMALI?

Kadıgil konuşmasının son bölümünü ise seçimlere ayırdı.

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil’in ittifaklar üzerine yaptığı konuşma.

Sera Kadıgil'in "Halk Buluşmasında" ki kapanış konuşması.

IMG_9820

Editör: Haber Merkezi