Afyonkarahisar Kılıçdaroğlu dedi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerine partisinin Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine gösterdikleri yoğun ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

Afyonkarahisar Kılıçdaroğlu dedi (3)

AFYONKARAHİSAR'DAKİ EN KALABALIK VE COŞKULU MİTİNG


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, Zafer Meydanı’nı büyük bir heyecan ve coşku ile hınca hınç dolduran binlerce Afyonkarahisarlıya teşekkür ederek, "Dün Kadim şehrimiz Afyonkarahisar'da 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu'nu ve Demokrat Parti Genel Başkanı hemşehrimiz Sayın Gültekin Uysal’ı misafir ettik. Binlerce hemşehrimiz büyük bir heyecan ve coşku ile Zafer Meydanı'nı doldurdu. Afyonkarahisar'daki en kalabalık mitingi hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh ile gerçekleştirdik. Tüm Afyonkarahisar'lı hemşehrilerime, basın mensuplarımıza, güvenlik güçlerimize ve Millet İttifakı'nın kıymetli İl Başkanları ile tabandan tavana tüm mensuplarına teşekkür ediyorum." dedi.

Afyonkarahisar Kılıçdaroğlu dedi (1)
DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI


Afyonkarahisar'da dün "Demokrasi Şöleni" yaşandığını kaydeden Milletvekili Köksal, "Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerim birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin huzuru ve kurtuluşu için Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta birleşe birleşe kazanacağının mesajını dün açık bir şekilde gösterdiler. Hep birlikte birleşe, birleşe biz bu iktidarı kazanacağız. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü'ne çıktığında Millet İttifakı parlamentoda iktidarı kazandığında bu ülkeye hak, hukuk, adalet ve liyakat gelecek. Bu ülkeye baharı getireceğiz, baharları getireceğiz. Beraber getireceğiz, birlikte getireceğiz. Türkiye’yi büyüteceğiz, Türkiye’yi kalkındıracağız. Devletin nasıl adaletle ve liyakatle yönetildiğini tüm Türkiye'ye tekrar bir daha göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Kılıçdaroğlu dedi (4)

Editör: Haber Merkezi