Habere Güven köşe yazarlarından Ahmet Sarı CHP’den aday adaylığını açıkladı.

Elektrik Mühendisi Ahmet Sarı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde CHP’den Adana milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Halen Habere Güven’de Bilişim Teknolojileri, Dijitalleşme, Yapay Zeka, Sosyal Medya, Metaverse, İOT, Endüstri 4.0, Toplum 5.0, Elektrik, Güneş Enerjisi, Yenilenebilir Enerji ve Uygarlıklar konularında halen köşe yazarımız olan Ahmet Sarı CHP’den aday adayı oldu.

Sarı, Elektrik Mühendisler Odası Serbest Meslek Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri yapmakta olup, Kent güvenlik yönetim sistemleri (KGYS) uygulamaları deneyim ve çalışmalarını gerçekleştirmekte, Kent Konseyi Sürdürülebilir Kalkınma Üst Kurulu Üyeliği, CHP Parti İçi Okulu Adana Eğitmeni, 2 dönem CHP Adana İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

CHP Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulunan Ahmet Sarı Adaylığı ile ilgili Habere Güven’e değerlendirmede bulundu,  Sarı; “Bugün yine deneyimi, gençliğin enerjisi ile buluşturarak, şehrimiz için, insanlarımız için Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz!  Cumhuriyeti’mizin 2. Yüz yılında Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU' nun Cumhurbaşkanı olacağı Yeni, Güzel, Refah ve Güçlü Bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ' nin İnşasına Birikimlerimi ve Deneyimlerimi Aktarmak için ADAYIM." İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi