AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, yeni yılda yerel yönetimlerden beklentilerini sıraladı:

  • “Adana kültür ve sanat merkezine kavuşmalıdır”
  • “Adana’ya kültür merkezi yakışır!”

ADANA - AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Adana’nın adına yakışır bir kültür- sanat kongre merkezine büyük ihtiyaç duyduğunu söyledi. Tunç, 2022’yi geride bırakıp, 2023’e adım atacağımız şu günlerde, yeni yılın başta Adanalılar olmak üzere ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya huzur ve barış getirmesi dileğinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümüne denk gelen yeni yılın yeni umutlar doğuracağına inandığını kaydeden AK Partili Mustafa Tunç, 2023’ün, Adana için, Seyhan ilçesi için halkın beklediği ve arzuladığı yeni yatırımların, yeni hizmet ve projelerin hayata geçirileceği yıl olması çağrısında bulundu.

Yeni yıl mesajı yayınlayan Seyhan Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Mustafa Tunç, Adana’nın gelinen noktada karnavallar, festivaller ve fuarlarla anıldığına dikkat çekti. AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Güzel Adana’mız dört mevsim her türlü etkinliğin, organizasyonun yapıldığı bir kent. Neredeyse yılın 12 ayının her birine bir festival, fuar vb. etkinlik düşüyor. Portakal Çiçeği Karnavalı, Lezzet Festivali, çeşitli sektörleri kapsayan fuarlar, kongreler, Adana’ya yurdumuzun dört bir yanından olduğu kadar yurtdışından da ziyaretçiler, misafirler gelmesini sağlıyor. Kent ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan bu büyük organizasyonlar gerçekten Adana’ya Adanalıya çok yakışıyor. Ülkemizde İstanbul’dan sonra tarım ve sanayinin öncü kentlerinden Adana her türlü hizmeti sonuna kadar hak ediyor. Sinemadan tiyatroya, edebiyattan bilim alanına kadar dünyaca ünlü isimler yetiştiren bereketli topraklar üzerinde kurulu Adana birçok konuda diğer kentlerimize göre geride kalmış olması her Adanalı gibi bizleri derinden üzmektedir. Yeni yıl yeni umutlarla gelir. Ben de umut ediyorum ki, Adana’mız, değerli hemşerilerimiz yeni yılda modern bir kültür-sanat merkezine, kongre merkezine kavuşur. Çukurova Üniversitesi’nin kongre salonu ihtiyaca cevap vermekle birlikte, kent merkezine uzaklığı sorun oluşturmaktadır. Dileğim odur ki, yeni yılla birlikte, yerel yönetimler bu konuda olumlu adım atarlar ve Adana’yı, Adanalıyı kendine yakışır bir kültür merkezine kavuştururlar. Seyhan Belediye Meclis üyesi olarak atılacak her olumlu adımda destek vereceğimi de bir kez daha ifade etmek isterim.”

Editör: Haber Merkezi