Aljanzada, müzik sektöründe aktif bir şekilde çalışmalarda bulunan isimlerden bir tanesi. Yenilikçi projeler geliştiren ve çalışmalarına profesyonel çizgide devam eden Aljanzada, “Müzik sektöründe yenilikçi projeler artık eskisinden bile önemli. Çünkü artık çok fazla insan müzik sektöründe yer alıyor. Fakat bazı müzisyenler aktif bir şekilde çalışmalarda bulunmadığı için sektör zaman zaman gelişimini yavaşlatıyor. Bu nedenle yenilikçi projelere çok daha fazla önem verilmeli.” ifadelerinde bulundu.

Kendisinin elektronik müzik alanında çalışmalarda bulunduğunun altını çizen Aljanzada, bu alanın kendisi için çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi. “Müzik sektörü oldukça önemli ve insanı özgürleştirici sektörlerden bir tanesi. Dolayısıyla bu alanda çalışmalarda bulunacak kişilerin önemli bir görevi devraldıklarını da biliyor olması gerekiyor. Ben de açıkçası elektronik müzik alanında bir şeyler yapmam ve bu alanın çok daha gelişmesi gerektiği düşünesini benimsedim. Bu nedenle görev ve sorumluluklarımı hakkıyla yerine getirebilmek için bile çalışmalarımı kesintisiz bir şekilde sürdürüyorum.”

Sektörde Ön Plana Çıkan Pek Çok Müzik Türü Bulunuyor

Müzik sektöründe son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken pek çok müzik türü bulunduğunun altını çizen Aljanzada, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Sektörde birçok müzik türü bulunuyor. Bunların her biri oldukça değerli. Elektronik müzik, kişisel ilgi duyduğum bir müzik türü olduğu için benim için çok değerli. Bu nedenle bu alanda çalışmalarıma yenilikçi bir şekilde devam etmek ve hayranlarımın taleplerini en iyi şekilde karşılamak istiyorum.”

Elektronik Müzik, Son Zamanların Popüler Müzik Türlerinden Bir Tanesi

Elektronik müziğin son zamanların popüler müzik türü olduğunun altını çizen Aljanzada, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Elektronik müzik, enstrüman ile teknolojinin bir araya geldiği çok özel müzik türlerinden bir tanesi. Müzisyenin kendisini çok özgür hissettiği alanlardan bir tanesi olduğu için ayrıca ilgi çekici. Ben de küçük yaşlardan beridir bu alana ayrı bir ilgi gösterdiğim için elektronik müzik türünde çok daha fazla proje içinde bulunarak kendimi bu alanda geliştirmeyi arzuluyorum. Umuyorum ki aynı kararlılık ve profesyonellikle çalışmalarıma devam etme şansı elde ederim.”

Editör: Haber Merkezi