Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yürütüldü.

Soruşturma kapsamında “uyuşturucu madde ticareti yapma”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma”, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma” ve “fuhuş” suçlarını işledikleri yönünde delil elde edildiği belirtilen 21 şüpheli tespit edildi.

18 şüpheli gözaltına alındı

Haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerden 18’i yakalanarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Savcılık işlemlerinin ardından şüphelilerin tamamı tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hâkimliğine gönderildi.

İBB soruşturmasında yeni operasyon: CHP’li Üsküdar Meclis Üyesi Ekrem Baki tutuklandı
İBB soruşturmasında yeni operasyon: CHP’li Üsküdar Meclis Üyesi Ekrem Baki tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Mahkeme, 16 şüphelinin tutuklanmasına, iki şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Soruşturma sürüyor

Başsavcılık, iki şüphelinin firari olduğunu, bir şüphelinin ise başka bir dosya kapsamında cezaevinde bulunduğunun belirlendiğini açıkladı. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.