Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

Rizespor maçının ardından Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Hastaneden çıkarılan Faruk Koca, Ankara'da Batı Adliyesi'ne getirildi ve diğer saldırganlarla birlikte Savcı tarafından dinlenecek.

Hakem Meler'e yumruk attıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Başkan Faruk Koca tedavisinin ardından taburcu edildi. Koca, olay sırasında Meler'e tekme atan altı kişiyle birlikte adliyeye sevk edildi. 

Ne olmuştu?

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının bitiminde, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, saha ortasına gelerek, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'i yumruklamış ve yerde yatan hakem tekmelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, olayın ardından ligleri süresiz tatil ilan ettiğini açıklamıştı.

İstanbul'da DEM Parti yöneticilerine gözaltı! İstanbul'da DEM Parti yöneticilerine gözaltı!

ANKARAGÜCÜ'NDEN ÖZÜR AÇIKLAMASI

MKE Ankaragücü Halil Umut Meler'e yapılan saldırı hakkında açıklama yayınladı.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada; "MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak bu akşam yaşanan hadisenin üzüntüsü içerisindeyiz. Eryaman Stadyumu’nda karşılaştığımız Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası yaşanan üzücü olaydan dolayı Türk Futbol kamuoyundan ve tüm spor camiasından özür dileriz." denildi.

Editör: Haber Merkezi