Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)  Bölge Müdürlüğü’nce, bu yıl tüm yıla yayılarak gerçekleştirilen AOSB Spor Şenlikleri Kapsamındaki Paintball Turnuvası sonuçlandı.

Sporun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayiciler ve çalışanlarının buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla gerçekleşen ve bu yıl  Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına düzenlenen şenlikler kapsamında, çeşitli spor branşlarında düzenlenen turnuva çekişmeli ancak, bir o kadar da dostluk ve kardeşlik duygularıyla gerçekleşti.

Dürüstlük, kardeşlik, dostluk ve centilmenlik duygularıyla kıyasıya rekabetle geçen heyecan dolu mücadele sonucunda birincilik ödülü, başarılı performansıyla Kastamonu Entegre'nin, ikincilik ödülü Sarmak Kompresör’ün, üçüncülük ödülü ise Realteks'in oldu.

Tunuvada dereceye girenlere kupa ve hediyeleri Destek Hizmetleri Birimi Yöneticisi Feridun Kara tarafından verildi.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, AOSB Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Paintball turnuvanın katılımcısı tüm firmalara, bu unutulmaz deneyime katkıları için teşekkür ettiklerini belirtti. 

Akpınar, sosyal bir Organize Sanayi Bölgesi olarak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri önemsediklerini, sanatın ve sporun birleştirici gücüne inandıklarını, bu doğrultuda etkinliklerinin çeşitlendirilerek devam edeceğini sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR, KENTİN DÖRT BİR YANINDA YOLLARI YENİLİYOR BÜYÜKŞEHİR, KENTİN DÖRT BİR YANINDA YOLLARI YENİLİYOR

Editör: Süleyman Devrim Boğa