Aşkın ve Acının Kadını Yıldız Tilbe’den Yeni Klip

İSTANBUL – Kariyerindeki 30. yılını kutlayan Yıldız Tilbe, yeni albümü ‘Ben Bir Şarkıyım’ ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Tilbe, albümün çıkış parçası olan ‘Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin’in klibi için kamera karşısına geçti. Albümün ilk üç şarkısı ve ilk klibi bugün yayımlandı.

Müzikal kimliğinden ve 30 yıllık sanatçı kariyerinden ziyade bir “kadın”ın haykırışıydı bu satırlar. Etten, buttan, tahtalarının doğuştan kırık olduğunu açıklayan... Her anımızda, bedenen yanımızda olamasa da sesiyle ruhumuzda dolaşan... Sevincimizde ya da hüznümüzde bizleri eşsiz şarkılarla buluşturan Yıldız Tilbe, nesillerdir ağzımızdan düşmeyen şarkıları, deli dolu anları ve aykırı vaziyetleriyle sevdik, benimsedik onu.

Yildiz Ti̇lbe 3-2

Yeni Albüm: ‘Ben Bir Şarkıyım’

Haziran 1994’te çıkardığı ilk albümü ‘Delikanlım’ ile müzikseverlerin kalbinde taht kuran Yıldız Tilbe, tam da o albümün 30. yılında bu defa yeni albümü ‘Ben Bir Şarkıyım’ ile selamlıyor bizleri. Tüm düzenlemelerini Fırat Özbaylar’ın yaptığı yeni albümüne adını veren çıkış şarkısı ‘Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin’in klibi için kamera karşısına geçti. Klibi, Alişan Günay Yıldırım yönetti ve Yıldız Tilbe albümünün tanıtım fotoğrafları için Ahmet Yürekli’nin objektifine poz verdi.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Büyük Konser

Yıldız Tilbe, 9 Haziran akşamı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda vereceği unutulmaz konser için de hazırlıklarını sürdürüyor. Tilbe, bu özel gece için büyük bir özenle hazırlandığını belirtti.

Bir Yıldız’dan İbaret

Yıllardır gönüllerimizde taht kuran, vazgeçilmez aşk şarkılarının mimarı, beste fabrikatörü, doğallığın ve sadeliğin yıldızlaşmış hali Yıldız Tilbe, yeni albümü ile yine müzikseverlerin kalbine dokunmayı başarıyor. Aşkı, sevgiyi, zenginliği, fakirliği; içtiği sudan yediği yemeğe kadar her şeyini gizlisi saklısı olmadan halkıyla paylaşan Tilbe, bu albümüyle de büyük ses getireceğe benziyor.

Yıldız Tilbe’nin yeni albümü ve çıkış şarkısı ‘Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin’ ile müzik dünyasında yeni bir fırtına estirmeye hazır olun. Haziran 2024, Yıldız Tilbe rüzgarıyla esiyor!

EMİR CAN İĞREK L’OFFICIEL HOMMES DERGİSİNE KONUŞTU EMİR CAN İĞREK L’OFFICIEL HOMMES DERGİSİNE KONUŞTU

Yildiz Ti̇lbe 4-1

Yildiz Ti̇lbe 2-3

Yildiz Ti̇lbe 1-1

Editör: Haber Merkezi