Av. Remzi Ümit Atay: “Beş Yıllık Çukurova İlçe Başkanlığımda, Ben Değil Biz Olduk. Partimizin Oy Oranını En Yüksek Seviyeye Çıkarttık. Çukurova Belediyemizde de, Sizin Takdirinizle, Yine, Hep Beraber, Biz Olacağız”

5 Yıldır sürdürmekte olduğu, CHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Av. Remzi Ümit Atay, Çukurova Belediye Başkanlığına A. Adayı olduğunu açıkladı.

Çukurova Belediyesi A. Adayı olan Atay, kamuoyuna konuyla ilgili yapmış  olduğu yazılı açıklamasında:

“Yeni Bir Başlangıç İçin Merhaba!"

Her görevin bir sorumluluğu vardır, siyasi parti görevleri ise ağır sorumluluk içeren görevlerin başında gelmektedir. 12 Mart 2019 tarihinden bu yana yürütmekte olduğum CHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevini öncelikle partimizin kurucu ve ebedi önderi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve devrimleri rehberliğinde, yasa, tüzük ve parti programı ve partimin geleneklerine uygun olarak, değerli yol arkadaşlarımın katkılarıyla verilen kolektif emek ve çaba ile icra etmeye çalıştım. Elbette sorumluluk içeren tüm başkanlık görevlerinde, eleştiren olur, olacaktır da. Hata olabilir, olmuştur da. Bunlardan dolayı her zaman özeleştirimi vermeye hazırım ama şundan da eminim ki; inandığım sol değerlere aykırı gelen hiçbir davranışı veya siyasi iradeyi göstermedim.

“Beş Yıllık CHP Çukurova İlçe Başkanlığım İçerisinde Büyükşehir’i Aldık İlçemizde de En Yüksek Oy Seviyesine Çıktık”

Görev sürem olan 4 Yıl 8 Ay 19 gün boyunca, bir yerel, bir genel,  bir cumhurbaşkanlığı seçimi; iki de kongre sürecinde kurultay içerisinde aktif görev aldım. Yerel seçimlerde,  hem, Sayın Zeydan KARALAR ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanıp, 25 yıllık bir özlemi giderdik, hem de, kendi ilçemiz olan Çukurova’nın  belediye başkanlığını tekrar alarak, başarılarımızı  perçinledik.

Genel seçimlerde ise ;hem milletvekilliği, hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci ve ikinci turlarında partimiz adına Adana’da en yüksek oy oranına ulaşma başarısını gösterdik.  İlçemizde ki iki kongremizi de başarı ile gerçekleştirdik. Arkadaşlarım ve ben, tüm görevlerimizi yasa, tüzük ve yönetmeliklere uygun olarak, eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye var gücümüzle çalıştık.

“Covid-19 Pandemisi ve Deprem Felaketinde CHP Çukurova İlçe Örgütü Olarak Halkımızın Yanında Yer Aldık”

Görev sürem içerisinde, pandemi, deprem ve orman yangınları gibi afetlerde halkımızın yanında yer almaya; yerel yönetimlerimizin çalışmalarına destekler vermeye çalıştık. Olanaklarımız doğrultusunda bu çalışmalarda belli bir başarı düzeyi yakaladığımızı düşünüyor, halkımızdan da olumlu yönde yorumlar almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

“Halkımıza Hizmetlerimizi Daha İyi Sunabilmek İçin Belediye Başkanlığına Aday Oluyorum”

Çukurova ilçemizde gösterdiğimiz başarıların bizi yüreklendirdiğini ve hizmet anlayışımızı ilçe belediye başkanlığı ile,  sürdürmemiz gerektiği yönünde karar verme sürecine girdiğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Büyük bir onurla gerçekleştirdiğim CHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevimden, CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı olmak için istifa ediyorum.

Bu göreve layık görüldüğümde , Çukurova Halkına, siz değerli hemşehrilerime daha yararlı olacağıma inanıyorum.

CHP'li Tanal, Şanlıurfa Siverek’te Caminin Elektriği Kesilecek!  İmam Köylüden Para İstiyor CHP'li Tanal, Şanlıurfa Siverek’te Caminin Elektriği Kesilecek! İmam Köylüden Para İstiyor

Saygılarımla,

Av. Remzi Ümit ATAY” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi