"Kreşlerin Sayısını Ciddi Oranda Artıracağız"

  • Kadın özgürleşmezse toplum gelişemez.
  • İnsan ve hizmet odaklı yerel yönetim anlayışı eksiktir ve bir an önce bu bakış açısı ile hareket edilmelidir.

Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Av. Remzi Ümit Atay açıklamasına şu şekilde devam etti;

CHP'li Şevkin, “Elektriği 3-4 centten almak varken Rosatom’a 12.5 cent alım garantisi veriliyor” CHP'li Şevkin, “Elektriği 3-4 centten almak varken Rosatom’a 12.5 cent alım garantisi veriliyor”

Kadınlarımızın iş hayatındaki yerlerini güçlendirmek için semt kreşlerinin sayısını artıracağız. Güvenlikli ve hijyen denetimli kreşler kurarak kadınların, çocuklarını düşünmeden, akılları çocuklarında kalmadan iş hayatına daha sıkı tutunmalarını sağlayacağız. Her semte bir kreş imkânı sunarak, kreşlerimizin çocuk kapasitelerini ve donanımlarını arttırıp kreşleri kadın dayanışma merkezlerine dönüştürerek sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getireceğiz.

Kadın Ürünleri Pazarlarının Yaygınlaşmasını Sağlayacağız

Kadın emeğinin gerçek değerine ulaşmasını sağlayacağımız, tamamen el emeği ürünlerin ve üreten kadınların desteklenmesinin amaçlayan; masa-sandalye gibi materyallerin kiralanmadığı, bedelsiz bir şekilde verildiği; ihtiyaçlar doğrultusunda kadınlara ulaşım desteğinin belediye tarafından sağlandığı; reçel, mantı, turşu vb. ürünleri üreten kadınların kooperatifleşmesine destek olan bir kadın ürünleri pazarı ağı kuracağız.

Editör: Süleyman Devrim Boğa