Yüreğir’de gerek sosyal belediyecilik gerekse hizmet belediyeciliği anlayışıyla örnek projeler ortaya koyan Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i vatandaşlar takdir ediyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçeye değer katan ve modern kent kimliği kazandıran projeleri tek tek hayata geçirirken, sosyal, kültürel ve eser belediyeciliği anlayışıyla ciddi çalışmalar yürütüyor. İlçeye kazandırdığı yatırımlar ve vatandaşa yakın ilgisinden dolayı herkesin beğenisini ve takdirini kazanan Başkan Kocaispir, mahalle ziyaretlerinde de yoğun ilgi görüyor.

Yüreğir’de fark yaratan çalışmalar ve sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetler yapan Başkan Kocaispir her geçen gün projelerine bir yenisini ekliyor. Yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini toplayan Başkan Kocaispir, yoğun çalışma temposunun yanı sıra esnaf ve vatandaş ziyaretlerini de aksatmıyor.

Sadece seçim öncesi değil 5 yıla yaklaşan görev süresi boyunca neredeyse her gün çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek halkın içinde olan Başkan Kocaispir, sorunları yerinde görüp ortak bir akılla çözüm üretiyor.

Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını belirten Başkan Kocaispir, “Çalışmalarımızda önceliğimiz tabi ki her zaman vatandaşımız oldu. Halkımız ve esnafımızın yanlarında olduğumuzu bilmesi bizim için çok önemli. Projelerimizi hizmete sunmadan önce vatandaşımıza nasıl bir artısı olur nasıl bir faydası olur diye düşünüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak akılla şehrimize değer katan hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Su Kesintisi Nedeniyle Halktan Özür Diledi. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Su Kesintisi Nedeniyle Halktan Özür Diledi.

 

Editör: Haber Merkezi