Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kocaispir mesajında, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının başlangıcı olan 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kocaispir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hayatımızda bıraktığı acı ve tatlı hatıraların yanı sıra kazanımlarıyla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl, umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere ve mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.

Bizler, geride bıraktığımız yılda, Yüreğirli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için büyük bir çaba gösterdik. Yüreğir’de yaşam standartlarını yükseltmek ve günlük hayatta karşılaşılan zorlukları ortadan kaldırmak için projelerimizi öncelikli ihtiyaçlara göre hayata geçirmeye çalıştık.

Anadolu Emekliler Derneği Yemekli Toplantı Düzenledi Anadolu Emekliler Derneği Yemekli Toplantı Düzenledi

2019 yılından bu yana Yüreğirli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek çok sayıda projeyi hayata geçirdik. 2023'e veda ederken birçok projeyi tamamladık; birçoğunda ise son aşamaya ulaştık. 2024 yılı da Yüreğir’e hizmetlerin yoğun bir şekilde devam ettiği bir yıl olacak. Yüreğir’deki yürüyüşümüz büyüyerek, güçlenerek, sizlerle birlikte omuz omuza, dayanışma içerisinde devam edecek.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının ilçemize, şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi