MSK YİNE AFFETMEDİ: 76-72

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 76-72 yenerek, Lig’deki 14. galibiyetine imza attı. Karşılaşmayı Başkan Vahap Seçer de tribünden takip etti.

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 76-72 yenerek, Lig’deki 14. galibiyetine imza attı. Karşılaşmayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de tribünden takip etti, takıma destek verdi.

MSK YİNE AFFETMEDİ 76-72 (4)

Maçın ilk periyodunda birbirine üstünlük sağlamaya çalışan her iki ekip, karşılıklı basketlerle skoru lehine çevirmeye çalıştı. Carettalar ilk periyodun sonlarına doğru oyun inisiyatifini ele alınca 22-18'lik bir skor yakaladı. İkinci periyotta da maçı domine eden Carettalar, rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi ve soyunma odasına 41-34'lük skorla girdi.

Maçın üçüncü periyoduna hızlı başlayan taraf ise konuk ekip Kağıtspor oldu.  Hakemlerin tartışılacak kararlara imza attığı periyotta oyundan moral olarak düşen Carettalar bu periyodu 53-61 yenik kapatan taraf oldu.

Son periyotta taraftarını da arkasına alan ev sahibi ekip, özellikle kaptan Recep Doğrusöz ve Tobin Carberry'nin büyük refleksi ile rakibini yakaladı. Üçüncü periyotta hakem kararları ile kaybettikleri motivasyonunu yeniden kazanan  ve adeta geri dönen Carettalar bu kritik karşılaşmadan 76-72 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle zirve mücadelesini sürdüren MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi 14. galibiyetine imza atmış oldu. Maçın en skorer ismi ise 32 sayı üreten Carberry oldu.

Editör: Haber Merkezi