Başkan Vahap Seçer, temsilcimiz MSK’nın Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile karşılaşmasını izleyerek, Carettalara tribünden destek verdi. Maç boyunca rakibi karşısında ezici üstünlük sağlayan Carettalar, 73-56 skorla maçın galibi oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Erkek Basketbol Takımı’nı, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile karşılaşmasında yalnız bırakmadı.

PLAY-OFF’A KALAN CARETTALAR’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEBRİK ZİYARETİ PLAY-OFF’A KALAN CARETTALAR’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEBRİK ZİYARETİ

Sezona iyi bir şekilde hazırlanan ve yenilenen kadrosuyla sahalara inen MSK, ligin 11. haftasında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’i kendi sahasında konuk etti. Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleştirilen maçı izleyen Başkan Seçer, temsilcimize tribünden destek verdi.

Carettaların maç heyecanına ortak olan Başkan Seçer mücadeleyi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Bedri Dursun ve Hasan Özalp Önal, Spor Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Zabıta Dairesi Başkanı Leyla Karataş Şahin, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan ve MSK Başkanı Berkay Üstündağ ile birlikte izledi.

Maçta, Büyükşehir tarafından 10 Aralık'ta düzenlenecek olan 5. Uluslararası Mersin Maratonu'na da çağrı yapıldı.

CARETTALAR EVİNDE GALİP GELDİ (1)

Carettalar, maç boyunca üstünlüğü elden bırakmadı

İlk periyotu 18-11 tamamlayan Carettalar, 2. periyotta da üstünlüğü elden bırakmadı. 2. periyotu 14 sayı farkla 35-21 tamamlayan temsilcimiz, 3. periyotta farkı iyice açarak skoru 57-36’ya yükseltti. 4. ve son periyotta da üstün oyununu devam ettiren Carettalar, 73-56 skorla mücadelenin galibi oldu.

MSK Başantrenörü Can Sevim ise maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bizim oyun karakterimiz, savunmadaki agresif kimliğimiz olmalı. Bugün de savunmada çok gayretliydik. Hafta boyunca çalıştığımız savunma düzenini parkeye yansıtabildiğimiz için mutluyum. Şimdi bizim için çok önemli bir periyoda giriyoruz. Bu maçı unutup önümüzdeki bu döneme en üst düzeyde konsantre olacağız.”

Editör: Süleyman Devrim Boğa