Almanya’nın Marl kentinde dünyaya gelen, oyunculuk konusunda inovatif çalışmalarıyla ismini duyuran Arzu Neuwirth, kariyer hayatında önemli adımlar atan bir isim. Kendisine her zaman inanan, bu sayede çalışmalarına istediği şekilde yön veren ünlü oyuncu, Almanya’da başlayan oyunculuk serüvenine Dubai’de devam ediyor. Şu anda Dubai’de ailesi ile birlikte yaşayan Neuwirth, sektörü yakından takip eden isimlerden bir tanesi. Peki Arzu Neuwirth kimdir, kaç yaşında, burcu ne, nerede yaşıyor?

WhatsApp Image 2023-03-06 at 17.56.30

1988 Yılında Doğdu

Hem oyuncu hem model olan Arzu Neuwirth, 17 Ocak 1988 tarihinde Almanya Marl’da dünyaya geldi. Şu anda 35 yaşında olan ünlü oyuncu, genç yaşına rağmen birçok yapımda yer aldı. Almanya’da ve Dubai’de aldığı oyunculuk eğitimleri sayesinde birçok filmde birbirinden farklı karakterlere hayat veren Neuwirth, hayranlarının ilgisini ve beğenisini toplamış bir isim.

Dubai’de Yaşıyor

Ünlü oyuncu Arzu Neuwirth, Almanya’da dünyaya gelmekle birlikte 2 çocuğu ve eşi ile birlikte hayatına Dubai’de devam ediyor. Dubai’de de çok önemli oyunculuk alanında eğitimlere katılarak oyunculuğun kendisi için ne kadar önemli bir alan olduğunu açıkça göstermiş oldu. Her ne kadar ikinci çocuğundan sonra oyunculuğa bir süre ara vermiş olsa da şu anda mesleğine geri döndü.

Nestle, Nesquik Gibi Markaların Reklam Filmlerini Çekti

Reklam sektörüne de değer veren Arzu Neuwirth, ünlü markalarla iş birliği gerçekleştirdi. Özellikle Nesquik ve Nestle gibi dünyaca ünlü markaların, çok özel ve dikkat çeken reklam filmlerine imza attı. Bunun yanı sıra reklam sektörünü de yakından takip ediyor.

Oyunculuk Kariyerinde Hollywood Yapımları Önemli Bir Konumda Bulunuyor

Oyunculuk eğitimleri sonrasında öğrendiklerini pratik hayatta deneyimlemek isteyen Arzu Neuwirth, birçok farklı yapımda yer aldı. Özellikle Hollywood yapımları, oyunculuk kariyeri açısından oldukça özel bir konumda bulunuyor. İçerisinde yer aldığı yapımlar tür ve konu olarak birbirinden farklı olduğu için her yapımda farklı bir karaktere hayat verdi. “Benim için önemli olan, canlandırdığım karakteri en iyi şekilde izleyicilere sunabilmek. Bir film ve dizi, her ne kadar yaratıcılık nedeniyle tam olarak gerçeği yansıtmıyor olsa da ben, hep gerçek duyguları yansıtmak isterim.”