Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Örgütünün Düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısında Konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, "Bu kadrolar elbette gelecek bizi yönetecek buradan bizim kaçarımız yok" dedi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezinde bugün gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında CHP'li Bulut sözlerine şu şekilde devam etti;

DEVA Partisi Milletvekillerinden Ortak Tepki: "Meclisin işlevsizleştirilmesine İzin Vermeyeceğiz" DEVA Partisi Milletvekillerinden Ortak Tepki: "Meclisin işlevsizleştirilmesine İzin Vermeyeceğiz"

"Bugün ülkeyi çürüten asıl mesele nedir adaletsizlik. Halkı devletten koparan, halkı devletle düşman eden adaletsizlik değil mi?

Başımıza bir şey geldiği zaman Allah aşkına hanginiz mahkemeye güveniyorsunuz? Güvenmiyorsunuz. Niye adaletsizlik var orada.

Gelir adaletini ele alalım bir tarafta insanlar açlıkla sınanırken diğer tarafta yatlar katlar. 50 milyona daireler satılıyor.

Bir asgari ücretlinin Türkiye’de bugün ev alma ihtimali sıfır.

Böyle bir adaletsizliğin olduğu yerde birileri adalet istiyorsa bunun üzerine tepine tepine konuşmamız lazım.

Ekran Görüntüsü 2024 05 12 220718

Ben 2015’te İl Başkanı olduğumda ya bana kızınızı oğlunuz verin dediğimde abilerim bana biz öldük mü diyorlardı. İkna ettik aldık. Şimdi oradan Çukurova Belediye Başkanı çıktı. Bu kadrolar elbette gelecek bizi yönetecek buradan bizim kaçarımız yok.

İktidar olacağız, nasıl olacağız? Ya ben şu anda MYK’nın, Parti Meclisinin en yaşlı üyesiyim bunu buralara da getirmek lazım ama buralara getirirken de adaletli getirmek lazım” dedi.

Editör: Haber Merkezi