CEMİYETİN ÜNLÜ İSİMLERİ

PİANO’NUN YENİ YIL DAVETİNDE BULUŞTU

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Piano’nun Nişantaşı mağazasında bir araya geldi. Piano Jewellery Kurucusu Aytaç Kamar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yılbaşı davetine, aralarında Çiğdem Hitay, Canan Yolaç, Arzu Kunt, Buket Taşdelen, Elif Yazıcı Girgin, Özge Sander, Şule Argüder, Aylin Hoşzeban, Yıldız Öz Samaha, Adriana Müller, Ebru Öztürk, Nurgül Kılıç, Sibel Demirci, Gülşah Çiftçi Konak, Bayram Dağdeviren ve Mehmet B. Vatansever’in de yer aldığı birçok ünlü isim katıldı.

İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Piano’nun Nişantaşı mağazasında gerçekleşen çok özel bir davette buluştu. Konuklar keyifli sohbetler eşliğinde Piano’nun göz alıcı, cesur ve modern tasarımlarını yakından inceleme fırsatı buldu.

Piano’nun “senin bir tarzın var” mottosuyla tamamı el işçiliği ile üretilen piercing modelleri misafirlerden tam not alırken bazı davetlilere ise beğendiği piercingler mağaza içerisinde yer alan stüdyoda uzman ekipler tarafından uygulandı. Fenerbahçeli futbolcu Lincoln Henrique’nin eşi Adriana Müller ve arkadaşları da beğendiği özel tasarım piercingleri uygulatan isimler arasındaydı.

Piano Jewellery Kurucusu Aytaç Kamar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel davete, aralarında Çiğdem Hitay, Canan Yolaç, Arzu Kunt, Buket Taşdelen, Elif Yazıcı Girgin, Özge Sander, Şule Argüder, Aylin Hoşzeban, Yıldız Öz Samaha, Adriana Müller, Ebru Öztürk, Nurgül Kılıç, Sibel Demirci, Gülşah Çiftçi Konak, Bayram Dağdeviren ve Mehmet B. Vatansever’in de yer aldığı birçok ünlü isim katıldı.

Yıldız Öz Samaha kopya

Yıldız Öz Samaha

Şüle Argüder  kopya

Şüle Argüder 

Özge Sander kopya

Özge Sander

Sibel Demirci  kopya

Sibel Demirci 

Murat Yonar, Kadir Durmaz kopya

Murat Yonar, Kadir Durmaz 

Nurgül Akgün kopya

Nurgül Akgün

Mehmet Behlül Vatansever kopya

Mehmet Behlül Vatansever

Hazal Kaya, Aytaç Kamar , Yasemin Öztürk , Manken  Su  Salih kopya

Hazal Kaya, Aytaç Kamar , Yasemin Öztürk , Manken  Su  Salih 

Manken Su Salih  kopya

Manken Su Salih

Gülşah Çiftçi Konak kopya

Gülşah Çiftçi Konak 

Elif Yazıcı Girgin  kopya

Elif Yazıcı Girgin

Ebru Öztürk kopya

Ebru Öztürk

Ecem Yalçın  kopya

Ecem Yalçın

DSCF2268 kopya

Canan Yolaç kopya

Canan Yolaç 

Çiğdem Hitay kopya

Çiğdem Hitay 

Buket Taşdelen  kopya

Buket Taşdelen 

Bayram Dağdeviren  kopya

Bayram Dağdeviren

Arzu Kunt kopya

Arzu Kunt

Aylin Hoşzeban kopya

Aylin Hoşzeban

Editör: Haber Merkezi