CHP Edirne Milletvekili Yazgan’dan, 3.5 Yıldır Yapılamayan Şehir Stadı Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 3,5 yıl önce yenileneceği iddiasıyla yıkılan Ergene Şehir Stadı'nın hala tamamlanmamasına tepki gösterdi. Yazgan, yapılan ihalelerin sonuçsuz kalmasının ardında iktidarın yanlış ekonomik politikalarının yattığını belirtti.

Ergene Şehir Stadı'nın 2020'de Gençlik ve Spor Bakanlığı onayıyla yenilenmek üzere yıkıldığını ancak yapılan ihalelerin isteksizlik nedeniyle sonuçsuz kaldığını ifade eden Yazgan, 3,5 yılda bir stat inşaatında bile zorluk yaşanmasının iktidarın ekonomik politikalarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

Yazgan, yıkık stadı yerinde incelediğini ve yapılan beton dökümlerinden başka bir gelişme olmadığını belirtti. İktidarın önce ulusal bayram kutlamalarını statlardan aldığını, ardından statların isimlerini değiştirip Atatürk'ün adını kaldırdığını ve şimdi de statları yıkıp atıl bıraktığını dile getirdi.

VELİ AĞBABA: "SİZİN YAPTIĞINIZ NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK" VELİ AĞBABA: "SİZİN YAPTIĞINIZ NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK"

Gençlik ve Spor Bakanı'na statın tamamlanma tarihini sorduğunu ancak yanıt alamadığını ifade eden Yazgan, "Meğer ne zaman biteceğini bakan da bilmiyormuş!" diyerek tepkisini dile getirdi.

Sonuç olarak Yazgan, Uzunköprü ilçesine yakışır bir stadın bir an önce yapılmasını talep etti ve iktidardan icraat beklediklerini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi