Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yerel seçimlerde halkın gönlünde öne çıkan adayı belirlemek üzere kurulan ekip yarın sabah itibariyle Adana'da olacak.

5 Ocak Gazetesinde Metin Maracı'nın haberinden alınan bilgiye göre 

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Türkiye genelinde milletvekillerinden oluşan 20 ekip sahaya yayılarak Genel Başkan Özgür Özel'in talimatı doğrultusunda adayların halkın gönlünde yer edip etmediğini araştıracak 3 Milletvekilinden oluşan ekip yarın sabah itibariyle Adana'ya gelecek. 

KURUL NE YAPACAK? 

Kurul, CHP belediye başkan adaylarının belirlenmesi için birden fazla yöntemi bir arada kullanacak. CHP’li belediyelerin olduğu yerlerde ilk olarak anket yoluyla kamuoyu yoklaması yapılacak. Ankette, mevcut belediye başkanının memnuniyet durumu ölçülecek, belediye başkanı ve rakiplerinin durumu karşılaştırılacak. Bunun yanı sıra partinin oy oranı ile belediye başkanının oy oranı da karşılaştırılacak.

İşçi Hakları Meclis Gündeminde: Borusan Lojistik'e Karşı Örgütlenme Baskısı İşçi Hakları Meclis Gündeminde: Borusan Lojistik'e Karşı Örgütlenme Baskısı

Kurulda bulunan Milletvekilleri ise Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan ve Karaman Milletvekili İsmail Atakan olacak. 

Editör: Haber Merkezi