ADANA - Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı kazanarak Adana’nın en başarılı spor kulübü haline gelen ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü yöneticileri, Seyhan Belediye Başkanı Av. Oya Tekin’i makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen Tekin’e yeni görevinde başarılar dileyen kulüp yöneticileri, üzerinde ismi yazılı özel bir forma hediye etti.

Ziyarette ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, 22. Dönem CHP Adana Milletvekili ve kulüp yöneticisi Kemal Sağ ile Medya İletişim Direktörü Kamil Yalçın Göl yer aldı. Başkan Tekin, Adana’nın marka kulübü olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’nün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Tekin, “Adana’mızı Süper Lig’de başarıyla temsil eden ÇİLTAR MTİ Kulübümüzün ziyareti bizi çok mutlu etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Ç9

Kemal Sağ, Dünya Ustalar Şampiyonasında Adana’nın gururu oldu Kemal Sağ, Dünya Ustalar Şampiyonasında Adana’nın gururu oldu

BÜYÜK BAŞARI: ADANA'YA ÇİFTE KUPA

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, Adana’nın spor tarihinde görülmemiş bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Botaşspor efsanesinden 15 yıl sonra Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı Adana’ya getirdik. Mütevazi bütçemize rağmen, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir, Beşiktaş gibi büyük takımları geride bırakarak şampiyon olduk. Bu başarılar tarihe altın harflerle geçmiştir” dedi.

ADANA’NIN SPORDA GURURU: ÇİLTAR

Kulüp yöneticisi Kemal Sağ, mütevazi bütçelerle büyük başarılara imza attıklarını ve Adana’yı başarıyla temsil ettiklerini belirtti. Sağ, “Yerel yöneticilerimizin arsa tahsis etmeleri halinde, 32 masa kapasiteli, yanında Alzheimer Hastanesi olan bir spor salonu yapmayı planlıyoruz. Sponsorlarımız hazır. Seyhan Belediye Başkanımızdan tesis için arsa tahsisi istiyoruz. Misafirperverliği için Başkan Tekin’e teşekkür ederiz” dedi.

ADANA SPOR TURİZMİNE KATKI

Seyhan Belediye Başkanı Av. Oya Tekin, yerel yönetimlerin tüm spor branşlarına destek vermesi gerektiğini belirterek, “Çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı yaşanmamıştı. ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü’nün başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi. Tekin, kulübün Adana’da spor turizmine de büyük katkı sağladığını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi