Misli.Com Sultanlar Ligi'nin yeni ekiplerinden Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Axa Sigorta Kupa Voley hazırlıklarına devam ediyor. TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak olan 1. etap maçlarında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Eczacıbaşı SK, Kuzeyboru SK ve Sigorta Shop takımları mücadele edecek.

21-22-23 Ekim tarihlerinde oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura çıkacak. Tam kadro olarak çalışmalarını sürdüren Adana ekibinde Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal, ''Yeni bir takımız fakat, tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımımız var. 3 zorlu karşılaşma oynayacağız. Maçlar sonunda ilk 2 sırada yer alarak çeyrek finale çıkmayı hedefliyoruz. 1 Kasım'da başlayacak olan lig maçlarına moralli bir şekilde girmek istiyoruz'' dedi.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ ADANA DEMİRSPOR 3 GÜNDE 3 MAÇ YAPACAK.

Misli.Com Sultanlar Ligi'nin yeni ekiplerinden Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Axa Sigorta Kupa Voley karşılaşmalarında 21 Ekim Cuma günü 17.00'da Eczacıbaşı ile karşılaşacak. Maç Trt Spor Yıldız'dan Canlı yayınlanacak. 22 Ekim Cumartesi günü 16.30'da Kuzeyboru Sk ile oynayacak. Karşılaşma TVF Voleybol Tv'den canlı yayınlanacak. 23 Ekim Pazar günü ise 14.00'da Sigorta Shop ile oynanacak son maçı ise yine TVF Voleybol Tv canlı verecek.

İLK 2 SIRAYI ALAN 6 TAKIM BİR ÜST TURA ÇIKACAK

Ankara, Bursa ve İzmir'de 3 grupta oynanacak karşılaşmalar sonrası 6 takım bir üst tura çıkacak. Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Eczacıbaşı SK, Kuzeyboru SK ve Sigorta Shop Ankara. THY, İlbank, Aydın BŞB ve Bolu Bld takımları Bursa. Galatasaray HDI Sigorta, Nilüfer Bld, PTT ve Sarıyer Bld takımları İzmir Grubu'nda birbirleriyle oynayacak. İlk iki sırayı alan 6 takım ve geçtiğimiz sezon ligi 1 ve 2. sırada bitiren Vakıfbank ve Fenerbahçe ile birlikte 8 takım çeyrek finale yükselecek.

Editör: Haber Merkezi