Çukurova Belediyesi’ne operasyon: Çalışanlar, meclis üyeleri ve yurttaşlar belediye çevresinde bekliyor
Adana’da Çukurova Belediyesi’ne yönelik operasyon kapsamında belediye binasında başlatılan aramalar devam ediyor. Yeni Parti Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada 49 gözaltı olduğunu söyledi.

Soner Çetin ve Emrah Kozay’ın isimleri gözaltı listesinde
Operasyon kapsamında önceki dönem Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile mevcut Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın da gözaltı listesinde yer aldığı belirtildi. İki ismin fiilen gözaltına alınıp alınmadığına ilişkin henüz net bilgi paylaşılmadı.

Ayhan Barut belediye önüne geldi
Yeni Parti Adana Milletvekili Ayhan Barut da operasyonun ardından Çukurova Belediyesi önüne gelenler arasında yer aldı. Barut, daha sonra İl Başkanı Anıl Tanburoğlu ile birlikte Emniyet Müdürlüğüne geçti.
Jandarmanın belediyedeki aramaları sürüyor
Jandarma ekiplerinin Çukurova Belediyesi binasındaki arama çalışmaları sürüyor. Operasyonun kapsamına ilişkin ayrıntılar bekleniyor.

Çukurova Belediyesi çalışanları, Meclis üyeleri ve yurttaşlar belediye çevresinde bekliyor




