Mücadele Azmimiz Köklerimizden Gelir, Biz Ülkenin Temelini Oluşturan ,Onu Aydınlık Yarınlara Kavuşturacak Partinin Öz evlatlarıyız.

Biliyordum ki Bu Parti Aydınlık Yarınların Partisidir.

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkan Yardımcılığı, Kurultay İl Ve İlçe Delegeliği, CHP Parti Okulu Eğitmenliği, Adana İl Bilişim Sorumluluğu ve İl Başkan Vekilliği, Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum.

Görevlerimi Büyük Bir Onurla Yerine Getirdim. Görevim Süresince İlçemizin Her Sokağını, Caddesini Kendime Sorumluluk Alanı Bilip Her Zaman Sahada, Halkımızla Beraber Olduk. Onların Sorunlarını Kendi Sorunumuz Bildik, Çözümü Noktasında Hep Birlikte Mücadele Verdik. Dönemimizde Seyhan’ımızda İktidarı Büyük Bir Birliktelikle Elde Ettik.

CHP'nin TUİK için Suç Duyurusunda "Soruşturma Yapılmasına Yer Olmadığına" Karar Verildi CHP'nin TUİK için Suç Duyurusunda "Soruşturma Yapılmasına Yer Olmadığına" Karar Verildi

WhatsApp Image 2023-11-27 at 14.43.59

Kadınlarımızla, Gençlerimizle, Seyhan’ımızda Tam Bir Uyum İçerisinde Yeniden İktidarı Elde Edip Halkımızın Tüm Sorunlarına Olan Hakimiyetimizle ve Bunların Çözümü Olacağımıza Olan Kararlılığımızla, Ülkemizi  Aydınlık Yarınlara Kavuşturacağımıza Olan İnancımızla Hepinizin Kardeşi, Abisi, Partimizin Bir Neferi Olarak Bayrağı Devir Alıp Daha Yükseğe Taşımak İçin Seyhan Belediye Başkanlığına A.Adayım.

Her Zaman Yan Yana Her Zaman Omuz Omuza ..

# Hizmette Kalite

#Kaliteli Yaşamla

# Daha Güçlü Seyhan

Ahmet Dardağan

Seyhan Belediye Başkan A. Adayı

Editör: Süleyman Devrim Boğa