DEM Parti İstanbul İl Örgütü, 14 Ocak Pazar günü İstanbul'da düzenlemeyi planladıkları “Filistin'e Özgürlük” mitinginin ertelendiğini açıkladı.

DEM Partisi, Filistin halkıyla dayanışmak için 14 Ocak Pazar günü İstanbul Esenyurt Meydanı'nda “Filistin'e Özgürlük” mitingi düzenleyeceğini duyurmuştu.

DEM Parti İstanbul İl Örgütü'nden yapılan açıklamada, 13-14 Ocak tarihinde yapılan önseçim çalışması nedeniyle gündemde olan tüm saldırıların ve mitingin geçmiş bir tarihte ertelendiği belirtildi.

Açıklamada kaydedildi:

1️⃣0️⃣ ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “BOZDOĞAN-36” operasyonlarında 7️⃣2️⃣ şüpheli yakalandı❗️ 1️⃣0️⃣ ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “BOZDOĞAN-36” operasyonlarında 7️⃣2️⃣ şüpheli yakalandı❗️

“Partimizin 13-14 Ocak tarihinde 90 yerleşim bölgesinde düzenleneceği önseçim/halk yoklaması çalışması nedeniyle örgütlerimizin yapısında olan tüm çalışmaları ileri bir tarihe erteliyor ve bu yeteneği merkez kurullarımızdaki arkadaşlarının tümünü bu teknolojik önseçim uygulamamızda görevlendiriyoruz. Bu potansiyel İstanbul da bozulma kararsızlığı Filistin ile Dayanışma Mitingimizi ileri bir tarihe erteliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi