CHP ile bir süredir iş birliği için görüşme yapan DEM Parti, nihai kararını bugün açıkladı. DEM Parti, İstanbul'da yerel seçime kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı

DEM Parti'nin İstanbul için vereceği karar bugün duyuruldu. DEM Parti, İstanbul'da yerel seçime kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı. Adayın ismi 9 Şubat'ta ilan edilecek.

CHP’li Ateş, Tasarruf Tedbirlerinin Yerel Basına Olumsuz Etkilerini TBMM Gündemine Taşıdı CHP’li Ateş, Tasarruf Tedbirlerinin Yerel Basına Olumsuz Etkilerini TBMM Gündemine Taşıdı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, İstanbul seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı aldıklarını açıkladı.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İstanbul'da kendi adaylarıyla girme kararı aldıklarını duyurarak 9 Şubat'a kadar adaylarını açıklayacaklarını belirtti. Doğan, "9 Şubat'a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimleri sizlerle paylaşacağız. İstanbul için DEM zamanı diyoruz. Başak Demirtaş da aday havuzumuzda. Bütün bunları 9 Şubat'a kadar belirleyeceğiz" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan dün gerçekleştirdikleri Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararları açıkladı. Partisinin genel merkezinde konuşan Doğan, İstanbul'da aday çıkarma kararı aldıklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi