Adana 1. Amatör Küme B grubunda Adana Devecileri rüzgârı devam ediyor. Bu sezon ligin iddialı takımlarından olan Deveci Gençlik Spor, Yüreğir Çelik Spor karşısında farklı galibiyete imza attı.

Karşılaşmaya etkili hızlı başlayıp rakibine zor anlar yaşatan Deveciler golleri de hızlı buldu. Deveci Gençlik Spor adına Oğulcan 3, Serkan 1, Mert Çakar 1 ve Halil 1 golleri atan oyuncular oldu. 

Yüreğir Çelik Spor ve Deveci Gençlik Spor karşılaşması M. Gülergin Stadyumu'nda oynanan maçta Deveci Gençlik, farklı bir galibiyet aldı ve sahadan 6 – 0 galibiyetle ayrıldı.

İNCESOY: “GALİBİYET TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN”

Başkan Faruk İncesoy, başarılı oyun sergileyip kazandıklarını belirtip, İyi bir takımımız var. Hedefimiz Ligi şampiyon olarak tamamlamak, Onun içinde çalışıyoruz. Farklı galip gelmenin mutluluğu farklı bir duygu. Bu maçı unutup yolumuza devam edeceğiz. Bu galibiyet Onursal Başkanımız Cumali İncesoy, Adana Devecilerine ve taraftarımıza armağan olsun” dedi.

WhatsApp Image 2022-12-04 at 19.03.47 (1)

Genel Kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu ve Denetleme Kurulu Başkanı Yusuf Çay ikinci yarı yılın ilk maçını farklı skor ile kazandıklarını belirtip. Önemli bir maçtan daha galibiyet ile çıktıkları için çok Mutlu olduklarını belirterek Her maçı Kazanmak için çıkacaklarını belirttiler.

Antrenör Mustafa Zöhre’de, ikinci yarının ilk maçına galibiyet ile başlamanın önemli olduğunu tekrar vurgulayarak ve ligde her maçlarına kazanmak için çıkacaklarını kaydetti. 

Adana Devecilerinin yoğun ilgi gösterdiği maçta sevinen taraf Deveci Gençlik Spor oldu.

Deveci Gençlik Spor futbolcular ve teknik ekip maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Tribünlerdeki taraftarlar da oyuncuları çağırarak galibiyeti kutladı.

Bu sonucun ardından Deveci Gençlik Spor, 25 Puana yükseldi. Yüreğir Çelik Spor, 6 Puanda kaldı. Deveci Gençlik Spor 1. Amatör B grubunda İkinciliğini korudu.

318216496_1293775351437255_4412736961762038098_n

Editör: Haber Merkezi