Bir LEO oluşumu olan Dört Yapraklı Yonca Sınıfları Projesi ile deprem bölgesindeki çocuklar için Antakya’da 3 özel eğitim sınıfı yapıldı. Çağrı Kiçki’nin de aralarında yer aldığı bağışçıların desteği ile hazırlanan sınıfların açılışı ise Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleşti.

Dört Yapraklı Yonca Sınıfları Projesi, özel eğitim ihtiyacı olan ve bu sınıflar olmadığı için eğitim göremeyen öğrencilere “Özel Eğitim Sınıfı” yapmayı amaçlıyor. Bir LEO oluşumu olan Dört Yapraklı Yonca Projesi, son olarak deprem bölgesindeki çocuklar için sınıf desteğinde bulundu.

Proje kapsamında Antakya bölgesinde 3 özel eğitim sınıfı yapılırken 25 öğrenci için de eğitimleri için gerekli ve önemli olan malzemeler alındı ve kurulumu gerçekleştirildi. Sınıflar için gerekli malzemelerin temini ve kurulum da gönüllüler tarafından gerçekleştirildi. Özel eğitim sınıflarından birinin destekçisi Çağrı Kiçki olurken toplam 3 sınıfın açılışı 5 Mayıs tarihinde gönüllülerin katılımıyla yapıldı.

Çağrı Kiçki 2

6 Şubat 2023’de Türk Lions ve Leo’ları Adana, Antakya ve Adıyaman’da enkazda çalışırken AFAD ile iletişim halinde kalarak ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olmaya devam ettiler. Antakya’da 500 kişinin barınması için çadır kent kurmanın yanında gerekli malzemeleri de depremzedelere ulaştırdılar. Adıyaman’da 3000 kişilik konteyner kent kurarken Mersin Yenişehir’de depremden zarar gören vatandaşlar için yapılan  sosyal tesisin inşası da devam ediyor.

Verdikleri destek hakkında konuşan Çağrı Kiçki, “6 Şubat depremi hepimizi derinden yaraladı. Bu süreçte belki de en çok etkilenen eğitim çağındaki çocuklar oldu. Onların eğitim hayatlarına, okullarına devam edebilmelerine büyük önem veriyoruz. Özellikle özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara verdiğimiz desteği artırarak okullarına devam edebilmeleri için maddi ve manevi olarak daima yanlarında olacağız” dedi.

Dünya Lezzet Haritasına Adımızı Yazıyoruz: Bizon Burger, Yapay Zeka ile Sektörü Yeniden Tanımlıyor! Dünya Lezzet Haritasına Adımızı Yazıyoruz: Bizon Burger, Yapay Zeka ile Sektörü Yeniden Tanımlıyor!

Genel 2

“Nerede bir ihtiyaç varsa orada bir Leo vardır” sloganıyla hizmet etmeye devam eden LEO’lar, 11 ilin etkilendiği asrın felaketi olarak adlandırılan depremde yaraları sarmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi