Çocukların okul ihtiyaçlarını karşılama ve daha çok kitaba ulaşmalarını amaçlayan köy okulları ziyaretleri projesinde D&R’a bu kez Artvinli ünlü şarkıcı Berkay eşlik etti.

Ünlü şarkıcı Berkay, kültür, sanat ve eğlencenin adresi D&R ile köy okullarını ziyaret projesinin katılımcısı olarak memleketi Artvin’e gitti. Çocukların okul ihtiyaçlarını karşılama ve daha çok kitaba ulaşmalarını amaçlayan köy okulları ziyaretleri projesinde D&R’a bu kez Artvinli ünlü şarkıcı Berkay eşlik etti. Çocuklara hassasiyeti ile bilinen ve yıllardan beri, her türlü yardım projelerine destek olarak sosyal sorumluluğunu yerine getiren Berkay, Artvin’in Kemalpaşa ilçesindeki köy okullarında yüzlerce çocuk ile kucaklaştı. Kırtasiye malzemeleri, okul çantaları ile okul kütüphaneleri için yüzlerce kitap hediye edilen organizasyonda Berkay, çocuklarla birlikte şarkılar söyledi ve onlarla vakit geçirdi. İlk kez bir ünlü isimle tanışma fırsatı yakalayan çocuklar, hediyelerini Berkay’dan ve D&R Kurumsal İletişim Direktörü Nalan Demircioğlu Yavuz'dan aldılar.

Miniklerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Berkay ise, “Çocukların yüzünde tebessüme neden olabilecek bir projenin içinde olmak benim için son derece özel ve anlamlı. Bu projeye beni de dahil ettikleri için D&R’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım daha fazla okula ulaşırız. Daha fazla okulda, daha fazla çocukla buluşmaya ve üzerime düşeni yapmaya her zaman hazırım” dedi.

Köy Okulları Projesi Desteğe Devam Edecek

Türkiye’nin en büyük kültür, sanat ve eğlence platformlarından D&R, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesiyle köy okullarında okuyan çocukların hayatına dokunmaya devam ediyor. Türkiye genelindeki tüm köy okullarına ulaşmayı hedefleyen D&R, çocukları kültür ve sanatla tanıştırırken, unutulmaz anlar ve ilkler yaşatıyor. Daha önce Mardin, Urfa ve Trabzon’daki köy okullarını ziyaret eden D&R, bu kez rotasını Artvin’e çevirdi. Artvin’deki köy okullarını ziyaret eden D&R, öğrencilere okul ihtiyaçları için çanta ve kırtasiye malzemeleri, kütüphaneleri için de yüzlerce kitap hediye etti. Önümüzdeki dönemde farklı okulları ziyaret edecek olan D&R, köy okulları projesi ile çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmaya ve daha çok kitaba ulaşmalarını sağlamaya devam edecek.

www.dr.com.tr

Editör: Haber Merkezi