Adana misafirperverliğini en iyi şekilde gösterdi

Türk-İş’e bağlı Sendika Adana Şube Başkanları ve 1 Mayıs Tertip Komitesi üyesi Şube Başkanlarıyla bir araya gelen Edip Gülnar, tertip komitesi üyesi Başkanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İKTİDARA İSTEKLERİ KONUSUNDA MESAJLARINI BİR KEZ DAHA İLETTİ

WhatsApp Görsel 2023-05-04 saat 12.01.151

 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için günler önce titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar “ Türk-İş Konfederasyonumuzun aldığı karar ile bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Adana’da kutladık. Ülkemizin dört bir yanından gelen işçi kardeşlerimiz belirlediğimiz alanı hınca, hınç doldurdu. Coşku ve heyecan vardı. Emekçi kardeşlerimize hitap eden başta Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay, Türk-İş Genel Mali Sekreterimiz Sayın Ramazan Ağar, çalışma hayatının sorunlarını ve emekçi kardeşlerimizin beklentilerinin çözümü konusundaki taleplerini iktidara ilettiler. Dile getirilen her sorunun takipçisi olacaklarını yinelediler” dedi.

WhatsApp Görsel 2023-05-04 saat 12.01.15

VALİ ELBAN VE MÜDÜR İNCİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

1 Mayıs kutlamalarının herhangi bir olumsuz olay olmadan Türk-İş’e ve üyelerine yakışır bir şekilde sonladığını anımsatan Gülnar, “Başta Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İnci, Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Seyfullah Özdemir, Güvenlik Şube Müdürü Sayın Abdullah Baytok’a teşekkür ederken yer tahsisi başta olmak üzere, üyelerimizin alana gelmesinde her türlü kolaylığı gösteren ve olası bir olumsuz olaya karşı sıkı tedbir alan Emniyet Teşkilatımızın değerli üyelerine Türk-İş Konfederasyonu ailesi olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  

Editör: Haber Merkezi