Emirhan Koca'nın Yeni Şarkısı "Gizli Saklı" Yayında!

Geçtiğimiz ay "Yük" şarkısıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Emirhan Koca, 2024'e ikinci tekliyle giriş yapıyor. Dijital dağıtımı Kahuna tarafından gerçekleştirilen yeni çalışması "Gizli Saklı", müzik platformlarında artık dinlenebilir.

"Gizli Saklı", belirsizlik ve kayıp duygularını anlatan dokunaklı bir şarkı. Melankolik bir tonda olan parça, dinleyiciyi anlatıcının umutsuzluk ve yalnızlık hisleriyle buluşturuyor. Emirhan Koca'nın duygusal vokalleri ve içten sözleri, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Demet Akalın, yeni şarkısı ‘Aferim Bana’ ile Ortadoğu’nun en büyük dijital müzik marketi Anghami’ye kapak oldu. Demet Akalın, yeni şarkısı ‘Aferim Bana’ ile Ortadoğu’nun en büyük dijital müzik marketi Anghami’ye kapak oldu.

Şarkının sözleri Emirhan Koca'ya aitken, bestesi ve aranjesi daha önceki çalışmalarında da kendini gösteren Emre Aktan'a ait.

Şimdi "Gizli Saklı"yı tüm dijital platformlarda dinleyebilir ve Emirhan Koca'nın YouTube kanalında klibini izleyebilirsiniz.

Facebook icon Instagram icon Twitter icon

www.kahuna.io

‘Gizli Saklı’yı Dinleyin.

#EmirhanKoca #GizliSaklı #Yük #Single #Müzik #Melankoli #Duygusal #Şarkı #YeniMüzik #DijitalDağıtım #Kahuna #EmreAktan #YouTube #Klip

Editör: Haber Merkezi