Erkekler ne tür hediyeleri sever?

Hediyeyi, sürprizi, güzel sözü herkes sever ama en çok aşık olduğu kişiden geldiğinde sever. Erkeklerin çoğu, detaylara takılmadan hediyenin işlevsel olmasından hoşlanır. Ona pratiklik ve fayda sağlaması, bir şey kazandırması oldukça hoşuna gider. Özellikle yeni nesil, teknolojik aletlere karşı büyük bir zaaf duyar fakat bu tür hediyeler pahalı olması sebebiyle her zaman bütçeye uymayabilir. Merak etmeyin, elimizde hem teknolojik, hem işlevsel hem de bütçe dostu bir hediye bulmanıza yardımcı olacak, bodo.com var! Üstelik hediyeleri görmeye alışkın olduğunuz eşya türünden değil, yaratıcılığı benimseyen deneyim tarzında! Aşkınızın doğum gününde yanında olmanız, ona vereceğiniz en değerli hediye olacaktır çünkü bazı ilişkilerde uzaklık, birlikte vakit geçirememe gibi hüzünlü durumlar olabilir. Fakat o sizin sevgiliniz ve yaş günü geldiğinde hediyenizi çoktan hazırlamış olmalısınız. Vaktiniz mi az? bodo ile bu da bir problem değil çünkü bodo’dan seçeceğiniz deneyim paketlerini dilediğiniz güne hatta saate sipariş verebilirsiniz.

Sevgiliye resimli doğum günü hediye kutusu

Genellikle birlikte çekindiğiniz fotoğrafların yer aldığı, içerisinde herhangi bir heyecan yaratan kayda değer hediyeliklerin olmadığı kutulardan bahsetmiyoruz, hiç merak etmeyin! bodo’nun şaşkınlık etkisi yaratan heyecan kutularından bahsediyoruz. Resimler çoktan yaşanmış anıların fotoğrafı değil, heyecanla o günün gelmesini bekleyeceğiniz anların ipucu resimleri! ‘’Tekno’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Su Aktiviteleri’’ gibi bütçeyi yormayan, ömür boyu hatırlanacak birbirinden ilginç maceralardan biletinizi bodo.com’dan alabilirsiniz. bodo’nun kaliteli, saklanabilir, her yerde sergileyebileceğiniz şık kutularının içinde neler mi var? Kutudaki hediyeyi, bodo.com’u keşfettiğiniz ilk dakikalarda ‘’İşte bu o!’’ Diyerek kendiniz kolayca seçersiniz. Sunum kısmında yeşilin açık ve koyu tonlarıyla esere dönüşen hediye kutusunu öneririz. Ödemesini yaptığınız kart en altta yer alır, üst kısımda ise deneyim hakkında şairane bilgiler veren hediye kartı üzerinde ise deneyimin ipucu resmi yer alır. Rengarenk konfeti ile dolu kutu bile onun için nasıl çabaladığınızı gösterecek.

Dünya Lezzet Haritasına Adımızı Yazıyoruz: Bizon Burger, Yapay Zeka ile Sektörü Yeniden Tanımlıyor! Dünya Lezzet Haritasına Adımızı Yazıyoruz: Bizon Burger, Yapay Zeka ile Sektörü Yeniden Tanımlıyor!

Sevgiliye kutuda ne hediye edilir?

Onun spesifik merakları üzerinden gidin. Yelkenliler, spor arabalar, uçaklar, teknolojik oyun aletleri, hız, savaş oyunları; bu gibi merakı olanlara uygun ve yaratıcı olabilecek en sıra dışı hediyeler bodo’da! ‘’Kendi Aracınız ile Sportif Sürüş Eğitimi’’; arabasını yeni almışsa en güzeli! ‘’Korku Evi Oyunu’’: erkeklerin heyecanını cezbeden günümüz eğlencelerinden. Uçaklardan hoşlanıyorsa maketini almak yerine gerçeğine götürün, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Huzur dolu kahvaltılara yelken açmaya kim bayılmaz, ‘’İki Kişi için Tarihi Vapurda Gala Salonunda Kahvaltılı Boğaz Turu’’. Yakın arkadaşıyla keyif yapıp eğitim göreceği, mis gibi sürpriz, ‘’İki Kişi için Temel Yelken Eğitimi’’. bodo ile macera, şehrin dört yanında!

Editör: Haber Merkezi