Ersay Üner Stadyum Konseri Verdi

Türk Popunun Hit Makinesi, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda Sahne Aldı

Türk pop müziğinin sevilen ismi ve hit şarkıların yaratıcısı Ersay Üner, Yıldız Tilbe’nin dün akşam Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verdiği konser öncesinde sahneye çıktı. Üner, kendi albümlerinden ve sanatçı dostlarına verdiği hitlerden oluşan repertuvarıyla binlerce kişiyi kendine hayran bıraktı.

İddialı Performansıyla Göz Doldurdu

Türkçe popun dillere pelesenk olmuş birçok hitinin yaratıcısı olan Ersay Üner, yorumculukta da ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Şek Organizasyon tarafından düzenlenen konserde, Yıldız Tilbe’den önce sahneye çıkan Üner, on binlerce kişiyi coşturdu.

B O G O4617

Özel Repertuar, Büyük Beğeni

Ersay Üner, özel olarak hazırladığı repertuarında hem kendi albümlerindeki şarkılara hem de sanatçı dostlarına verdiği parçalara yer vererek stadyumu dolduran müzikseverlerin gönlünü kazandı. Üner, “Böyle ölümsüz bir geceye şahitlik etmekten onur duyuyorum. Çok şanslıyım,” dedi.

Yeni Single Müjdesi

'Taverna' adını verdiği albümüyle müzik listelerinin üst sıralarında yer alan Ersay Üner, yeni şarkısının da bittiğini ve bu ayın sonunda hareketli bir single çıkaracağının müjdesini verdi. Üner, yine bir hit olacağına inandığı şarkısının nakaratını ilk defa stadyumu dolduran binlerce kişiyle paylaştı ve büyük alkış aldı.

AYDINCIK SAHİLİ ‘YAZ DOSTUM’ KONSERİYLE RENKLENDİ AYDINCIK SAHİLİ ‘YAZ DOSTUM’ KONSERİYLE RENKLENDİ

Ersay Üner'in bu muhteşem performansı, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Yıldız Tilbe’nin konseri öncesi sahne alan Üner, hem kendi şarkıları hem de diğer sanatçılar için yazdığı hitlerle büyük beğeni topladı. Yeni single’ının merakla beklenen nakaratını paylaşarak hayranlarına büyük bir sürpriz yapan Üner, bu yazın da müzik listelerinde zirvede yer alacağını şimdiden gösterdi.

Editör: Haber Merkezi