Türkçe pop müziğin başarılı ismi Ersay Üner, geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Taverna" albümüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu albümle birlikte yorumculuk yeteneğini de sergileyen Üner, "Taverna" albümünün lansman konserini 2 Haziran'da İstanbul BTC Türk Vadi Açıkhava'da gerçekleştirecek.

KAYISI FESTİVALİ’NDE OĞUZHAN KOÇ RÜZGÂRI ESTİ KAYISI FESTİVALİ’NDE OĞUZHAN KOÇ RÜZGÂRI ESTİ

Ersay Üner, pop müziğin sevilen şarkılarını yeniden yorumlayarak "Taverna" albümünde nostaljik bir hava yaratmıştı. Bu albümde geçmişe selam göndermek ve yeni nesillere unutulmaz eserleri hatırlatmak amacıyla dev isimlerin şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırlayan Üner, bu şarkıları hayranlarıyla buluşturacak.

Ersay Üner 2

"Taverna" Albümü Lansman Konseri'nde, Ersay Üner; Ferdi Özbeğen'in "Dilek Taşı" ve "Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım", Cengiz Kurtoğlu'nun "Unutulan", Ümit Besen'in "Nikah Masası", Nejat Alp'in "Sıktı mı Canını", Nesrin Sipahi'nin "Azize" gibi unutulmaz eserleri seslendirecek. Ayrıca, kendi kariyerinden de seçtiği ve hafızalardan silinmeyecek 400'ü aşkın şarkıyı da hayranlarıyla paylaşacak.

Ersay Üner'in özel hazırladığı repertuvarı, muhteşem orkestrası ve sürprizleriyle dolu olan "Taverna Albümü Lansman Konseri", müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Editör: Haber Merkezi