Esnafla bir araya gelen Milletvekili Yıldız, düzenin değişmesi gerektiğine işaret etti

'Altılı Masa'nın adayını seçersek dertler biter'

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İncirliova'da esnafla bir araya gelerek vatandaşların dertlerini dinledi. Siftah yapamamaktan, elektrik maliyetinin çok yüksek olmasından ve girdi maliyetlerinin sürekli artmasından yakınan esnafın çoğu öğle vaktine kadar siftah yapamadıklarını söyledi. 

Esnafla buluşmasında her kesimin olduğu gibi esnafın da sorunlarını bildiklerini ifade eden Yıldız, zor günlerin bitmesi için Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının arkasında durulması gerektiğini söyledi. Milletvekili Yıldız'ın ziyaretinde esnafın maliyetlerin sürekli artmasından, temel gider olan elektrik fiyatlarının dayanılamaz boyuta gelmesinden yakınmaları dikkati çekti. Perişan durumda olduklarını söyleyen İncirliova esnafı, bir yeniliğe ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. 

Milletvekili Yıldız da yeniliğin Altılı Masa'nın adayıyla birlikte geleceğinin altını çizip, "Hepimizin dertlerinin temel kaynağı, ülkenin üretilen katma değerinin sadece belli kesimin cebine aktarılmasından kaynaklı. Yeni dönemde hakça paylaşacağımız bir düzen kurarak bunun önüne geçeceğiz. Esnafımızın hali hepimizi üzüyor, fakat bu düzeni yakın bir zamanda değiştireceğiz. Hakça düzeni yeniden kuracağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi