Trendyol Süper Lig'in 37. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 71. dakikada Çağlar Söyüncü kaydetti.

Fenerbahçe 10 kişi kaldı

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Alexander Djiku, 12 ve 21. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Çağlar Söyüncü, Lugano'dan bu yana bir ilki başardı

Kemal Sağ, Dünya Ustalar Şampiyonasında Adana’nın gururu oldu Kemal Sağ, Dünya Ustalar Şampiyonasında Adana’nın gururu oldu

Fenerbahçe'nin golünü kaydeden Çağlar Söyüncü, Lugano'dan sonra Galatasaray derbilerinde gol atan ilk stoper oldu.

Sarı lacivertliler dev seriyi bitirdi

Fenerbahçe aldığı galibiyet ile Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'deki 21 maçlık iç saha galibiyet serisini sona erdirmiş oldu.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray 99 puanda kalırken, Fenerbahçe 96 puana yükseldi ve ligde şampiyonluk yarışı son maçlara uzadı.

Ekran Görüntüsü 2024 05 19 213111

Önemli Anlar

21. dakikada Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Orta sahada topla buluşan Torreira, Djiku'nun müdahalesi sonrasında yerde kalınca, hakem Arda Kardeşler, bu futbolcuyu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına yolladı. İzlemek için tıklayın!

35. dakikada soldan kazanılan serbest vuruşta Hakim Ziyech kale sahası önüne ortaladı. Savunmanın arkasına hareketlenen Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşunda top az farkla üstten dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 43. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında rakip kale önünde net fırsatta topla buluşan Fred, topu ağlara gönderemedi. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 63. dakikasında yine Fred ile gelişen Fenerbahçe atağı sonrasında Galatasaray kalesinde ilginç anlar yaşandı.

Karşılaşmanın 71. dakikasında sahneye çıkan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'yi Galatasaray karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında gelişen Galatasaray atağında gol sesi çıkmadı.

Editör: Haber Merkezi