Valilik, 56 yaşındaki Louis Bernard Gaskin'in ölümcül iğne yapıldıktan sonra yerel saatle 18:15'te öldüğü açıklandı.

Florida, 1989'da bir çifti soyup öldüren 'katil ninja' olarak bilinen mahkumu idam etti

Otuz yılı aşkın bir süre önce bir çifti öldüren "ninja katili" Çarşamba günü Florida'da idam edildi.

Vali Ron DeSantis'in ofisi, 56 yaşındaki Louis Bernard Gaskin'in saat 18:15'te ölümcül enjeksiyonla öldüğünün açıklandığını doğruladı.

Gaskin, 20 Aralık 1989'da 56 yaşındaki Robert Sturmfels ve 55 yaşındaki Georgette Sturmfels'i öldürdükten sonra birinci derece cinayetten suçlu bulundu.

Islah Dairesi sözcüsü Kayla McLaughlin Smith, Gaskin'in barbekü domuz kaburgaları, domuz eti ve hindi boynu, Buffalo kanatları, kızarmış karidesli pilav, patates kızartması ve sudan oluşan son yemeğini sabah 9: 45'te yediğini söyledi.

McLaughlin Smith, kız kardeşinin infazdan önce onu ziyaret ettiğini, ancak Gaskin'in bir ruhani danışmanla görüşmediğini de sözlerine ekledi.

Sturmfels'in akrabaları idamında yoktu.

Müfettişler, Gaskin'in New Jersey merkezli Sturmfels'i Flagler County'deki kışlık evlerinde 22 kalibrelik bir tüfekle vurup öldürdüğünde tamamen siyah ninja kıyafetleri giydiği için "ninja katili" olarak biliniyordu.

Çifte cinayet sırasında bir saat, iki lamba ve bir video kaset kaydedici çalındı ​​ve daha sonra Gaskin'in evinde bulundu. Müfettişler, kız arkadaşına Noel hediyesi olacaklarını söyledi.

Gaskin ayrıca silahlı soygun, hırsızlık ve aynı gece yakınlarda bulunan başka bir çifti öldürmeye teşebbüsten suçlu bulundu.

Yerel basında çıkan haberlere göre, hemen itiraf etti ve duruşmasından önce bir psikoloğa ne yaptığını anladığını söyledi.

Gaskin, "Suçluluk her zaman oradaydı," dedi. "Şeytan, Tanrı'dan daha güçlüydü. Yanıldığımı biliyordum. Ben deli değildim.”

Editör: Haber Merkezi