Generali Grup, her yıl küresel çapta yapılan ve bu yıl 6. kez organize edilen “NetWorks 2023” buluşmasını 22-24 Kasım tarihleri arasında Venedik’te bulunan ve The Human Safety Net topluluğunun evi olarak da kabul edilen Procuratie Vecchie'de gerçekleştirdi. 26 ülkeden sivil toplum kuruluşlarını, uzmanları ve gönüllüleri bir araya getirerek öğrenme için benzersiz bir platform oluşturan etkinlik en iyi uygulamaların paylaşılması ve topluluğu güçlü kılan bağların daha da güçlendirmesi ile öne çıkıyor. Generali Grup CEO'su Philippe Donnet, Grup Genel Müdürü Marco Sesana, Grup İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Simone Bemporad, Grup İK ve Organizasyon Sorumlusu Monica Possa ve The Human Safety Net Yönetim Kurulu Başkanı Gabriele Galateri di Genola’nın bu yıl konuşmacı olarak katıldığı etkinlik küresel çapta olumlu etkiler yaratacak bilgilerin paylaşılmasının da önünü açıyor.

Generali_THSN_1

Dr. Cengiz KURT ULUSLARARASI LIONS 118 U YÖNETİM ÇEVRESİ FEDERASYONU BAŞKANI SEÇİLDİ Dr. Cengiz KURT ULUSLARARASI LIONS 118 U YÖNETİM ÇEVRESİ FEDERASYONU BAŞKANI SEÇİLDİ

“NetWorks 2023” bu yıl İtalyan Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’yı da ağırladı. Generali Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Sironi ve Grup CEO'su Philippe Donnet tarafından karşılanan Mattarella, Generali'nin Sorumlu Kurumsal Vatandaş olarak bağlılığının bir simgesi olan ve yakın zamanda yenilenen binayı inceledi. Ziyarette, "insanlara yardım eden insanlar" hareketinin hedefleri ve Generali'nin THSN aracılığıyla faaliyet gösterdiği topluluklarda olumlu etki yaratma çabaları üzerinde duruldu.

İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, etkinlikte insan potansiyelinin geliştirilmesine adanmış ve interaktif bir yapıya sahip olan “Bir Potansiyel Dünyası” sergisini de inceleme fırsatı buldu.

Toplantı, İtalyan devletinin en yüksek makamı ile her geçen gün daha kapsayıcı ve adil bir toplum yaratmaya kararlı olan Generali arasında önemli bir etkileşim oluşturması açısından da önem taşıyor.

Editör: Haber Merkezi