Generali Sigorta'nın sosyal sorumluluk gönüllüleri, 44’üncü kez gerçekleştirilen İstanbul Maratonu’nda yerini alarak, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) için koştu.

Dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan, Türkiye’nin en geniş katılımlı kitlesel etkinliği İstanbul Maratonu, 44’üncü kez gerçekleştirildi. 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta'nın sosyal sorumluluk gönüllüleri, pazar günü düzenlenen maratonda yerini alarak, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) için koştu. Generali Sigorta koşucuları, eğitim programları ve saha çalışmalarının yanı sıra toplumsal farkındalığı artırmak, bilinç ve destek oluşturmak üzere çalışmalar yürüten AÇEV adına koşarak vakfın projelerine destek sundu.

Erkan Fuat Işıksal: “AÇEV’e destek sunmak için koştuk”

Generali Sigorta çalışanlarının katılım gösterdiği maratonun ardından bilgi sunan Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal: "Generali Sigorta koşu takımı, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da maratondaki yerini aldı. Bildiğiniz üzere, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) sağlıklı, mutlu ve başarılı çocuklar için erken çocukluk ve yetişkin eğitimleri geliştiren ve sahada uygulayan önemli ve köklü bir oluşum. 2019 yılında AÇEV ile el ele vererek “Aile Eğitimleri Projesi”ni hayata geçirdik. AÇEV’in gönüllü eğitimci kadrosu tarafından uygulanan programlarla, çocuklarını özgüven ve umutla büyüten annelerin ve çocuklarının bakım ve gelişiminde sorumluluk alan babaların sayısının artması amaçlanırken, Generali Sigorta gönüllüleri de farkındalık ve kaynak geliştirme faaliyetleriyle projeye destek veriyor. Bu projeye olan desteğimiz tüm hızıyla sürüyor. Bu iş birliğimizin yanı sıra İstanbul Maratonu'nda AÇEV'e destek sunmak için koştuk. AÇEV, imkanları kısıtlı, dezavantajlı konumdaki çocuklar ve ailelerine eğitim yoluyla destek veriyor. Bizler de maratonda yerimizi alarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." dedi.

Editör: Haber Merkezi