Dönem Başkanlığı Starmaks Boyaları Yönetim Kurulu Başkanı Mikdat Öztürk tarafından sürdüen oluşum 7. Yılını tamamladı.

Gobal İş İnsanları Yönetim Kurulu Başkanı Mikdat Öztürk oluşumları hakkında şu bilgileri paylaştı;

Global İş İnsanları Platformu yedi yıl önce başladığı yolda kendi içinde ticaret yapmayı amaçlayan bir oluşumken, gelinen noktada aktif olarak farklı sektörlerde hizmet veren 150’ye yakın üyesiyle Adana ve Bölgemizin en faal olduğu oluşumlardan biri haline gelmiştir. İnşaat, Boya, Endüstriyel Mutfak, Sigorta, Kuyumculuk, Eğitim, Kargo, Reklam ve daha birçok alanda tanınmış iş insanlarını bünyesinde barındıran grubumuzun Dönem Başkanlığı tarafımca sürdürülmektedir.

ETKİNLİKTE PLAKET TAKDİM EDİLDİ, TÜRKÜLER SÖYLENDİ

WhatsApp Image 2022-09-19 at 20.33.45

Etkinlikte Adana’da ünlü mankenlerin katıldığı defileyi organize eden GİİP Yöneticisi Duygu Zengin gerçekleşen organizasyonda katkılarından ötürü Pof. Dr. Nazan Koluman’a,  Yılmazlar Endüstriyel Yönetim Kurulu Başkan’ı Hayri Yılmaz’a ve Kıvılcım Kooperatifi Başkanı Süheyla Gergin’e plaket takdiminde bulundu.

WhatsApp Image 2022-09-19 at 21.31.36

Ayrıca SFA Yapı sahibi Mimar Müteahit Zihni Sefa Yüksel, SEYHAN Kuyumculuk sahibi Mehmet Seyhan, Bozyel Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Bozyel, Çukurova Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, Simge Ambalaj sahibi Hidayet Abukan, Emin Evim Çukurova Şube Müdürü Alev Dağdoğan, Yepı Tes sahibi Yusuf Tunk, Elektrikçiler Odası eski başkanı İsmail Abike, Mobilya Sektöründen Suphi Keskin ve daha birçok iş insanının katıldığı GİİP üye buluşmasına Halk Ozan’ı Yusuf Aydın türküleriyle renk kattı.

Editör: Güven BOĞA